Er zijn hartstikke veel gokboeken te koop tegenwoordig. Je vindt ze niet vaak in de gewone winkel, maar online bij bedrijven als bol.com en amazon.com zijn er hele rekken en rijen vol met boeken die jou wel eens even uit gaan leggen hoe je in 1 dag miljonair wordt met gokken.

Klinkklare onzin toch? Jazeker. Je kunt niet in 1 dag een geheime truc leren zodat je ineens kunt winnen. Ook al koop je een boek met alle geheimen erin, dan nog moet je uren en dagen, weken en maanden oefenen. Want net zoals met fietsen, je moet eerst met zijwielen leren fietsen, en daarna met 1 zijwiel en daarna zonder.

Als je dat eenmaal kan, kun je vaker alleen fietsen. Zo is het ook met het spelen van roulette, of het nu op het internet is of in een land-based casino, dat maakt niet uit. Maar toch zijn er boeken die handig zijn.

Toch zijn er boeken die leerzaam zijn en je flink op weg kunnen helpen. We hebben er een aantal geselecteerd en naar aanleiding van die selectie hebben wij korte maar krachtige recensies geschreven.

Natuurlijk zijn er veel meer boeken maar om nu boeken hier neer te zetten waar je niet zoveel aan hebt is natuurlijk zonde van de tekst en ruimte op deze website.

We hebben tot nu toe deze boeken:

Beat the Dealer

cover van boek

Het boek “Beat the Dealer” door Edward O. Thorp geschreven.

Beating the wheel

cover beat the wheel

Het boek “Beat the wheel” door Russel T. Barnhart is volledig gericht op de roulette speler.

Get the edge at roulette

cover van get the edge

“Get the Edge” door Christopher Pawlicki die op de fysieke aspecten van roulette in gaat.

Er zullen in de tussentijd meer boeken komen en meer boekrecensies. Wil jij hier nu ook een boek gerecenseerd hebben of heb je zelf een recensie geschreven, neem dan contact met ons op.