Cover van het boek Get The Edge At Roulette

Christopher Pawlicki is de schrijver van het boek, “Get the edge at roulette”. Het klinkt als een scam maar toch heeft dit boek veel extra sterren en heeft het een 4,5/5 gekregen op amazon.com.

De rede waarom dit boek juist die extra punten heeft gekregen is omdat hij echt naar de voordelen gaat kijken. Of het nu een schematisch, rekenkundig of zelfs fysiek voordeel is, hij kijkt naar alle opties.

En pas als er een voordeel is, dan pas moet je spelen. Het lijkt een beetje op het D’alembert systeem maar het heeft toch zijn eigen versie erop.

Dus het is eigenlijk gokken met een safety beveiliging erin. Het mooie aan dit boek is dat het niet alleen kijkt naar de land-based casino’s, maar ook een extra focus heeft op de online roulette variant. Dat alleen al is een voordeel van dit boek.

Natuurlijk moet je het boek ook eerst goed uit je hoofd leren, daarna enorm veel uren oefenen (door gratis roulette online te spelen) en daarna pas voor echt geld spelen. Op die manier bouw je bij jou ook een safety plan in.