Er is altijd al veel te doen geweest over het Fibonacci roulette systeem. Werkt het nu wel of niet? Hoe gebruik je het eigenlijk en waarom win je er maar weinig mee?

Ik begrijp dat er veel verwarring is ontstaan over de toepassing van het Fibonacci roulette systeem. Dit komt vooral doordat veel spelers het compleet verkeerd gebruiken. Maar maak je geen zorgen, want een goede uitleg kan voorkomen dat je het Fibonacci systeem in de toekomst verkeerd blijft gebruiken.

Mijn Fibonacci uitleg leert jou op een veel betere manier het systeem te gebruiken. Alhoewel er geen bewijs is dat dit een winnend systeem is, is het aan te raden wel te leren hoe het systeem werkt. Daarna kan jij voor jezelf bepalen of je het systeem wilt gebruiken of niet.

Uitleg Fibonacci roulette systeem

Veel spelers hebben in het verleden gebruik gemaakt van het Fibonacci roulette systeem. Dit systeem is overigens ook bij online roulette te gebruiken en niet exclusief toe te passen bij offline roulette. Dat doet mij natuurlijk al bijzonder goed, aangezien een offline casino vaak niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Om de herkomst van het Fibonacci roulette systeem te vinden, dien je 900 jaar terug te gaan. Leonardo Pisano Bigollo maakte destijds een reeks dat volgens hem in verband stond met alles wat met het leven te maken heeft. De natuurlijke progressie van het leven, stond in verhouding tot zijn systeem.

In onze taal is het wat makkelijker om de Fibonacci reeks gewoon te zien als een cumulatieve reeks. Dat betekent dat de volgorde van de nummers invloed heeft op het volgende nummer. De eerste twee nummers voor het nummer dat nog moet volgen worden opgeteld en dat bepaalt het derde nummer. Zo kan de reeks eindeloos doorgaan.

Stel de reeks is aangekomen op 8, 13. Dan betekent dat het volgende getal 21 is, want 8 plus 13 is 21. Het begin van de reeks zal overigens altijd starten met het getal 0 en 1. Je kunt het getal 0 echter negeren, omdat je anders op 1 zou blijven haken. Hoe de reeks wel verloopt, is 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8 etc. Je telt dus telkens het getal erbij op.

Hoe gebruik je het Fibonacci roulette systeem dan?

Als jij dit systeem wilt toepassen, dan moet je telkens je inzet verhogen wanneer de reeks langer wordt. Stel je voor de reeks is 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34. Dan zet je in op de getallen 1 2 3 5 8 13 21 34. Telkens als je wint, dan haal je twee getallen van de reeks af, als je verliest, dan verhoog je de inzet. Je gaat dus door totdat je de reeks helemaal hebt kunnen aftrekken. En vergeet niet dat als je wint, je de inzet moet verlagen.

Het belangrijkste is dat je met een laag bedrag begint in te zetten, zodat je niet na een paar rondes al honderden euro’s in moet zetten.