Met honderden roulette systemen in je geheugen zal je iedere keer een ander systeem willen uittesten om te ontdekken welk systeem je nu echt laat winnen. Winnende systemen is waar we naarstig naar op zoek zijn. We willen ze zo vraag vinden. Maar is er wel een winnend systeem?

Een enigszins overzichtelijk beeld van zogeheten winnende systemen ontbreekt. Tot op de dag van vandaag dan, want ik introduceer je in dit artikel de winnende systemen die jij volgens het internet voor online roulette moet weten.

Wat deze systemen zijn, zal je allemaal hieronder kunnen lezen. Ik leg kort uit wat de systemen precies inhouden en hoe jij ze optimaal kunt gebruiken. En natuurlijk vertel ik je of ze je echt kunnen laten winnen.

Martingale systeem

Een van de bekendste systemen van dit overzicht is het Martingale systeem. Wat dit systeem zo bekend heeft gemaakt zijn de vele roemruchte verhalen van de winnaars en verliezers. Er zijn miljoenen mensen geweest die dit systeem gebruikt hebben. Dit met zeer wisselende resultaten.

Zo zijn er veel voorbeelden waar spelers miljoenen euro’s wisten te winnen, door simpelweg hun inzet te blijven verdubbelen. Martingalen is namelijk niets meer dan het continu verdubbelen van je inzet. Je stopt wanneer de winst bereikt is die je voor ogen had. Niet meer, niet minder.

De kansen moeten natuurlijk wel enigszins in jouw voordeel liggen. Je zet namelijk iedere ronde in op rood of zwart. Als je pech hebt, vallen iedere ronde alleen zwarte getallen voor een tiental rondes lang en verlies je zomaar duizenden euro’s.

Cancellation Systeem

Deze maand heb ik een uitgebreide review gegeven van het cancellation systeem. Zoals je had kunnen lezen was ik niet echt tevreden. Het was een systeem dat aanzienlijk beter was dan ouderwetse systemen zoals Martingale. Maar nog steeds zitten er substantiële risico’s aan het gebruik van dit systeem. Daarom is in veel gevallen het gebruik nog altijd af te raden.

Maar is het een winnend systeem als je het op de juiste manier weet in te zetten?

Mogelijk voor een bepaalde groep wel. Alleen het geluk moet echt aan je zijde zijn om op termijn te kunnen winnen.

One hit wonder systeem

Dit zou het systeem moeten zijn dat spelers in een klap duizenden euro’s kan laten winnen, met heel veel geluk. Wil je namelijk winnen met het One Hit Wonder systeem dan zullen de getallen jouw kant op moeten vallen. Je zet iedere ronde tot 50 euro in op een enkel getal. Dit met de ambitie dat dit ene getal valt.

Het is dus een zeer risicovol systeem, waar een belangrijke waarschuwing bij hoort. Speel het systeem alleen als je de verliezen aankunt. Anders zal je van een koude kermis thuiskomen.