Je hebt een klein budget klaarliggen met de hoop dat het snel meer gaat worden. Wat de tactiek gaat worden weet je niet, omdat je niet veel ervaring met online roulette hebt. Zelfs casino’s in het algemeen zijn vrij onbekend voor jou. Dus jij vraagt je af wat je moet doen om van je kleine budget wat meer geld te maken.

Laten we eerst benadrukken dat er een redelijke kans is dat je met 0 euro budget eindigt. Als je dit geld absoluut niet wilt verliezen, kan je beter voor een van de miljoen andere opties kiezen. Zoals het schrijven van artikelen voor websites of het invullen van enquetes. Er zijn kortom voldoende manieren buiten online roulette om voor iedereen die wat geld op het internet wilt verdienen.

Wil je wel perse met online roulette van weinig geld iets meer proberen te maken? Dan heb ik een viertal opties voor je.

Telkens een euro op simpel

Simpel? Wat is dat?

Simpel noemen we de inzetten die op een verdubbeling bij roulette kunnen zorgen. Rood en zwart, even en oneven zijn hier allebei een voorbeeld van.

Bij deze opties zet je in en is er ongeveer 50 procent kans dat jouw inzet de goede is. Alleen het getal 0 kan ervoor zorgen dat geen van beide situaties uitkomt.

Als je met een zeer klein budget speelt, zijn deze twee opties beide interessant om op in te zetten. Je kunt dan vrij snel enkele euro’s erbij winnen.

Euro op een getal

Heb je de laatste tijd veel geluk en voel je dat je op het juiste getal gaat inzetten? Dan is een inzet op een individueel getal een leuke inzet. Zet op het getal in waar jij in geloofd en droom van een mogelijke winst. Je krijgt namelijk 36 keer je inzet terug als jij goed gokt. .

Euro op een zestal

Je krijgt maar liefst 6 keer je inzet terug als jij op het juiste zestal getallen inzet. Dit zijn zes mogelijke blokken waar je op kunt inzetten. Kies het blok en bepaal de roulette inzet voordat je gaat spelen. Als jij het juiste blok weet te raden, krijg je dus voor een euro er 6 terug!

Euro op een viertal

9 keer je inzet terugkrijgen? Dan moet je op een viertal inzetten waar er 9 combinaties direct van mogelijk zijn. Deze combinaties zijn vooral interessant als je wat meer risico zou willen nemen met online roulette.