Speel jij af en toe wel eens online blackjack naast roulette? Dan zal je dit artikel ontzettend handig vinden. Ik ga namelijk mijn persoonlijke 2018 online blackjack tips met je delen. Tips die je waarschijnlijk niet eerder gehoord hebt. En als je ze al kent, dan zitten er altijd wel wat ideeën bij voor andere verbeteringen.

Online blackjack is een volledig ander spel dan online roulette. Daarom zijn maar weinig specifieke online roulette tips echt relevant voor de online blackjack speler. Maar de algemene tips kennen een goede overlap. De algemene tips vertel ik je in het artikel van aanstaande maandag. Maar de spelspecifieke tips voor online blackjack krijg je nu van mij te horen.

Ken de regels goed

In tegenstelling tot online roulette kunnen de regels van online blackjack jou echt geld kosten. Tenminste, als je de regels niet goed kent. Het is namelijk superbelangrijk alle regels goed uit je hoofd te kennen.

Je moet bijvoorbeeld echt weten wat wel mag en wat niet.

Neem als voorbeeld de regel dat je mag splitten of dubbelen. In sommige gevallen is het heel rendabel om te dubbelen of splitten met online blackjack. Als jij deze regels niet kent, zal jij deze momenten echter nooit kunnen herkennen.

En dat zijn momenten die jou juist het geld horen op te leveren.

Een slimme online blackjack zal daarom in iedere situatie op de hoogte zijn van de desbetreffende regels. Als jij niet de motivatie hebt om je in deze regels te verdiepen, zal dit je in de toekomst duur komen te staan.

Basisstrategie 2.0

De beroemde basisstrategie is ideaal als jij de kansen van het casino zoveel mogelijk wil beperken. Deze strategie vertelt je wat je wanneer je welke keuzes moet maken. Door deze strategie met online blackjack te volgen weet je zeker dat je geen voordeel uit handen geeft.

Dit stukje is een van de belangrijkste online blackjack tips die ik je kan geven.

De daadwerkelijke uitleg van de basis online blackjack strategie is overal op het internet te vinden. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat dit de enige sterke online blackjack strategie is.

Online versus offline

Wil je met kleinere bedragen online blackjack spelen? Kies dan ook echt altijd voor online. Offline blackjack is nauwelijks met echt lage limieten te spelen en is dus een stuk minder interessant.