Ik heb het er altijd maar over wat je wel moet doen met roulette. Goed opletten, niet meer inzetten dan dat je zou willen verliezen, je winst pakken wanneer dat mogelijk is en ga maar door. Maar wat moet je vooral niet aan roulette doen?

Wat is onverstandig als speler en waar kan jij op letten om dit anders aan te pakken? Roulette kan genadeloos zijn. Doe je dingen fout, dan zal roulette hier hard mee kunnen afrekenen.

Dat wil je niet. Dat moet je niet willen. Jij wilt roulette te man kunnen zijn. En daarom moet je het volgende vooral niet met roulette doen.

Je winst niet pakken

Winnen bij roulette is niet zeldzaam. Ongeveer 50 procent van de tijd zou je moeten winnen als je normaal speelt. We spelen helaas minder dan 50 procent van de tijd slim en goed. Dus als jij op winst staat is het zeer belangrijk dat je af en toe je winst pakt.

Dat betekent dat je soms gewoon moet stoppen als je op winst staat. Lastig is dat he?

Dit is de enige manier om op termijn winst te blijven verzamelen. Doe je dit niet, dan zal je nooit winstgevend kunnen spelen op lange termijn.

Een duurzame strategie

Echt duurzaam gokken bestaat natuurlijk niet. Als je gokt, ben je continu bezig met het verzamelen van winst. Dat is wat je hoopt. Roulette is een spel waar kansen enorm kunnen verschillen. De risico’s dus ook. Door een brede aanpak wat betreft de risico’s te nemen, voorkom je dat je met hoge bedragen op hoge risico’s speelt. Een duurzame strategie pakt alleen de hoge risico’s met kleine bedragen. Hierdoor speel je logischer naar een winst toe en voorkom je sneller verliezen.

Denken voordat je doet

En jawel, ook nadenken hoort erbij. We moeten vooral niet vergeten na te denken. Want dat kan jou dikke roulette knaken kosten.

Dus wat we niet moeten doen is bij de roulette tafel gaan staan en zonder na te denken blijven inzetten. Iedere inzet moet als resultaat een overdachte keuze hebben. Wanneer jij zonder na te denken namelijk keuzes maakt, zal je ook niet kunnen overzien wat mogelijke uitkomsten met jouw budget zullen doen.

Te veel geld?

Als je roulette speelt met te hoge bedragen, zal dit niet in lijn staan met wat je eigenlijk zou willen uitgeven.

Ben je wel slim bezig? Moet je niet wat minder inzetten?

Denk extra na voordat je een keuze maakt met roulette. Het zal je alleen maar opleveren.