Iedereen die wel eens een gokje waagt op het internet, en dan specifiek op het gebied van roulette heeft wel eens lopen dromen hoe het nu zou zijn als je een grote prijs wint. Stel je voor dat je een avond zo enorm veel geluk hebt, je bijvoorbeeld €100 op een nummer hebt gezet, je daar 36 keer de inzet van terugkrijgt en dat nog een aantal keer doet. Wat doe je dan met je geld? Waaraan ga je het uitgeven? Wij hebben even rondgevraagd en dit zijn de top 5 antwoorden die wij gekregen hebben.

1. Verder mee gokken

Het eerste wat mensen zeiden is dat ze verder gingen spelen. De winst die ze behaald hadden ging weer terug in de pot omdat ze op die manier meer kans hadden om op termijn nog meer winst te halen. Op zich geen verkeerd idee naar onze mening ware het niet dat je ook hier een middenweg moet kiezen. Je kunt wel de gok wagen om alles op te maken maar dan rest nog de vraag of dat verstandig is. In onze ervaring is het het beste als je een limiet hebt of een bepaalde grens tot een x bedrag wat je weer in kunt zetten, als dat lukt is het mooi, zo niet heb je toch nog een behoorlijk deel van de winst. Een rekenvoorbeeld:

Je wint in totaal €10.000. Het gaat lekker en je hebt het gevoel dat je er nog meer uit kunt halen. Wat je dan kunt doen is bijvoorbeeld een limiet zetten op €7.500. Dus je kan nog inzetten tot dat bedrag. Win je dan is het super. Zo niet, dan heb je nog altijd een bedrag van €7.500 wat je uit kunt laten betalen. En als je het helemaal goed wilt doen dan kun je bijvoorbeeld €2.000 uit laten betalen, en €5.500 op je account houden. Op die manier hoef je niets meer te storten de komende tijd.

2. Ander gokspel spelen

Na een grote winst voelen mensen zich vaak goed en gaan dan experimenteren. Je kunt je dus voorstellen dat als iemand een flinke pot heeft gespeeld hij dan bijvoorbeeld op een jackpot video slot gaat spelen. Of een kaartspel zoals blackjack of caribbean stud poker. Er is in een online casino in ieder geval genoeg keus waaruit je kan kiezen. En we moeten erbij vermelden dat het ook wel leuk is om eens wat anders dan online roulette te spelen, alhoewel dat naar onze mening toch het meest winstgevend spel blijkt te zijn.

3. Uit eten

We hebben veel respons gekregen op wat mensen nu precies doen na een winst, en dat is op de derde plek, uit eten. Je kunt namelijk voor €1.000 uit eten of voor twee tientjes. Feit blijft wel dat dit lekker gemakkelijk is en je een heel erg gezellige (en gratis) avondje kunt meemaken.

4. Vakantie

De grote winnaars pakken altijd goed uit. Heel af en toe hoor je dat iemand er een auto of iets dergelijks van koopt, maar dan hebben we het echt over jackpot winnaars en niet over winnaars van het roulette spel. De winnaars die flink winnen met roulette, gaan er vaak van op vakantie. Je moet dan ook echt denken aan een luxe vakantie in een 5 sterren hotel, althans, dat is wat wij dus door hebben gekregen van de winnaars. En vergis je niet want stel je speelt hoge inzet roulette, dan kun je tot €5.000 per ronde maximaal inzetten, dan kun je maximaal €2.000 op een kleur inzetten, €2.000 op een even of oneven uitkomst en €100 op een nummer. Als alles goed valt kun je in 1 ronde dus (2.000 x 2 kleur) + (2.000 x 2 even/oneven) + (35 x 100 getal) = €11.500 winnen. Na 1 ronde kun je dus al heerlijk op vakantie naar een luxe 5 sterren resort, zo snel kan het dus gaan.

5. Roulette boeken kopen

We hebben deze niet vaak gehoord, maar wel net genoeg om op een vijfde plek te komen. De wat slimmere gokkers onder ons, of eigenlijk moeten we zeggen, wat meer ervaren rotten in het vak weten wat ze moeten doen om niet 1x te winnen, maar te blijven winnen (met natuurlijk een paar verloren avonden ertussen). Zij gaan boeken kopen, roulette boeken met goede tactieken en een goede strategie bepaling. Dit is een essentieel punt in het spel als je ooit erover na hebt gedacht om het niveau te verhogen.

Zo zie je maar. Er zijn flink wat mails binnengekomen met informatie wat mensen nu precies allemaal doen met hun winst. Heb jij nog een leuk idee wat je er mee kan doen? Mail ons dan via de contactpagina.