Wat is een goede 10 euro roulette tactiek?

Heb je precies 10 euro om mee te spelen aan de roulette tafel? Dan heb je een slimme tactiek nodig om dit eenvoudig te kunnen vermenigvuldigen. Ik heb een groot aantal tactieken in mijn mouw die ik voor jou op tafel ga schudden.Deze tactieken zijn super eenvoudig en zouden wel eens voor een mooie winst kunnen zorgen. Vergeet niet, ze kunnen je ook dat tientje laten verliezen. Wil je die tien euro echt graag houden? Dan kan je beter dit artikel overslaan en de tien euro uit je account terugsturen.Jij bent echter niet een speler die dat zou doen. Jij wilt winnen. En ik ga je uitleggen wat je moet doen om te kunnen doen met die tien euro. Het enige wat nodig is, is dat het een beetje meezit.

Tactiek een - begin met geluk, knal het goed af

De eerste tactiek is een directe. Je moet bij tactiek nummer een direct tien euro op een simpele kans inzetten. Een simpele kans is een kans waar de kans dat jij wint rond de 50 procent ligt. Jammer genoeg is er geen kans waar dit in jouw voordeel is. Bij roulette is er een kans dat je wint van rond de 48 procent op basis van Europese online roulette.Je zet bij deze tactiek tien euro in, idealiter op rood of zwart. Je wacht tot het wiel klaar is met draaien en hopelijk win je. Verlies je? Dan heb je niet zo'n goede dag. Wacht tot morgen en speel dan deze tactiek nog een keer door met een nieuw tientje.Win je wel, dan gaan we deze tien euro nu op een kolom inzetten. De andere tien euro zetten we op nog een kolom in. We dekken dan 66 procent van het veld. Als je wint kom je uit op 25 euro, als je verliest 0.Na je mogelijke winst heb je 25 euro. Deze 25 euro zetten we nog 1 keer in op een simpele kans, rood of zwart. Als je wint heb je van 10 euro 50 euro gemaakt. Klaar om uit te cashen! En als je verliest, dan heb je morgen weer een kans!Online roulette is nu eenmaal een lastig spel..

Tactiek twee- euro per getal

Deze tactiek is heel simpel. Kies tien getallen en zet op ieder getal een euro in. Hoop vervolgens dat jouw balletje valt en zie het geld jouw kant opkomen als je wint. 36 euro als je wint, een volle 0 euro als je verliest. Hoe spannend wil je het zelf maken?