Huh, de Tour de France en roulette hebben wat met elkaar te maken? Jawel, en het zal je verbazen waarom. Ik ben namelijk van mening dat de Tour de France eigenlijk net zo onvoorspelbaar is als roulette. Het is tegenwoordig mogelijk om in te zetten op diverse onderdelen van de Tour de France. Zo kan je inzetten op de dagwinnaar en de snelste sprinter van de dag, maar kan er ook worden ingezet op de beste bergrijder van het eindklassement. Maar kan je echt weten welke renner kans maakt? Of zijn we hier vol aan het gokken? Meer over de Tour de France in combinatie met roulette.gokken-5

Tour de France combineren met roulette

Om te beginnen vertel ik je graag wat meer over een leuke Tour de France variant voor de roulettetafel. Het lijkt compleet irrelevant, maar je kunt inzetten op de dagwinnaar van de Tour de France op de roulettetafel. Hoe je dit doet? Heel simpel, je noteert het rugnummer van de dagwinnaar en op dit getal zet je aan de roulettetafel in. Is het getal hoger dan 36? Dan blijf je het getal door 2 delen totdat je op een getal uitkomt waar je op in kunt zetten.

Het is en blijft gokken, maar indirect gokken op een tourwinnaar aan de roulettetafel is natuurlijk wel heel erg leuk ;-).

Hoe kan je op de Tour de France gokken?

De juiste weddenschap voor de Tour de France kiezen is behoorlijk lastig. Je kunt uit honderden verschillende weddenschappen kiezen, maar de juiste Tour de France weddenschap vind je niet zomaar.

Verdiep je in de verschillende Tour de France rijders en wielerploegen om te ontdekken welke wielrenner er goed bezig is. Vervolgens kan je een etappe kijken om te zien of de wielrenner ook echt in vorm is. Indien dit het geval is, is een inzet op de Tour de France weloverwogen en is de kans om te winnen al een stuk hoger.

Let goed op of de wielrenner niet al een keer bij een valpartij betrokken is geweest, indien dat het geval is kan het zo zijn dat de wielrenner minder fit is. Een fitte wielrenner is een vereiste voor een goede weddenschap op deze desbetreffende wielrenner.

Een kanshebber voor de winst van veel dagetappes is Mark Cavendish. Deze wielrenner is er namelijk al meerdere keren in geslaagd om zware etappes te winnen en won in 2014 zelfs een keer vijf touretappes.

Voor de eindzege is een inzet op Tony Martin of Chris Froome slim te noemen, aangezien beide wielrenners de topfavoriet zijn voor het winnen van de Tour de France.

Voor het jongerenklassement was Tom Dumoulin de absolute topfavoriet. Echter is door het uitvallen van Dumoulin hier verandering in gekomen en kan je nu het beste kiezen voor de Columbiaan Quintana. De jonge Columbiaan is hard op weg om één van de beste renners te worden en zal daarom vast en zeker de witte trui winnen.