Lukt het niet om te winnen met roulette? Of moeten er eerst grote verliezen geboekt worden voordat je verder kan met winnen? Dat klinkt niet als de juiste manier om verder te komen en dat is het ook niet. Je zal je als roulette speler moeten ontwikkelen, wat niet altijd even eenvoudig gaat. Om daar wat aan te doen, is het belangrijk dat je actie onderneemt. Ik heb tips en handigheden opgesteld waarmee jij je spel kunt aanpassen en kunt bijschaven. Doe je dit met de juiste inspanning, dan kan je eindelijk beginnen met winnen. Wil je echt winnen met roulette? Lees dan snel verder!

Volledige concentratie

Ga je roulette spelen, dan is de uiterste focus vereist. In principe hoef ik je niet uit te leggen waarom de juiste focus zo belangrijk is. Maar toch merk ik dat veel spelers dat te weinig naleven. Zo is het voor beginnende spelers een probleem dat ze zich wel richten op het spel, maar niet op de uitgaven. Het is niet lastig om te kijken welk getal er valt, maar houd je ook in de gaten wat je per ronde inzet en hoeveel er per ronde van je budget overblijft? Weet je ook wanneer je strategie wel werkt en wanneer je roulette strategie voor geen meter werkt?

Dat is precies waar het pijnlijke punt zit, een te grote groep spelers weet niet goed hoe ze met al die impulsen en factoren om moeten gaat. Hoe kan je eenvoudig alles inventariseren en een roulette strategie testen. Je kunt je inbeelden dat het aardig wat variabelen zijn om te verwerken, maar als je na iedere ronde 1 ronde niet meespeelt, is het dan niet veel eenvoudiger om alles bij te houden?

Las verschillende pauzes in

Inderdaad, voor de beginnende roulette spelers raad ik aan om niet iedere ronde mee te spelen. Las altijd een pauze in tussen verschillende rondes zodat je zelf weet wanneer je iets aan moet passen. Evalueer je strategie, bepaal of de kosten niet de opbrengsten overstijgen en speel door.

Werkt jouw strategie niet, dan is het tijd om alles overhoop te gooien en opnieuw roulette strategieën uit te testen. Dit doen we dan niet op de betaalde/echt geld online roulette tafels, maar op de gratis roulette tafels.

Op onlineroulette.nl kan jij op de homepage een groot aantal roulette tafels vinden waar je gratis op kunt spelen. Vervolgens kan je altijd nog bij een casino als Unibet checken of je roulette strategie werkt in de praktijk.

De volgende stap is dan weer om iedere keer na te gaan of je nieuwe strategie werkt. Als dat het geval is kan je proberen om zoveel mogelijk winst uit je strategie te halen.

Kostentechnisch is dit de beste manier om een winst te behalen bij roulette.