Sommige van ons spelen alweer tientallen jaren roulette met plezier en zullen dat misschien ook wel altijd blijven doen. Ik ben een groot liefhebber van roulette en probeer dit ook op anderen over te brengen, met vooral het bericht dat roulette een fantastisch spel is om met je vrienden te doen. Belangrijk is dat je bij roulette onthoudt dat het moet gaan om het hebben van een leuke tijd, het lijden van enorme verliezen moet daarbij uitgesloten zijn omdat je ook niet met bedragen gokt die je niet kunt missen. Als je van roulette kunt houden, zal je ook meer winnen en genieten van dit prachtige spel.Roulette-i-sistemi-migliori

Het gaat niet altijd om winnen

Ik zou beginnende gokkers graag het advies willen geven om roulette niet te zien als een spel waarbij je perse enorme bedragen moet winnen. Roulette kan beter bekeken worden als een gezelschapsspel waarbij je break-even kan draaien wanneer je op een normale manier aan het spel meedoet. Ben je lekker aan het winnen? Dan kan je altijd nog de keuze maken om je inzet te verhogen, zolang je maar nooit met een bedrag gokt dat je eigenlijk niet kunt missen.Winnen, winnen en nog eens winnen, een mentaliteit die funest kan zijn voor de beginnende gokker. Ervaren gokkers die na jaren zonder gokschulden nog steeds gokken en kunnen stoppen wanneer zij dat willen zullen je hetzelfde vertellen; je moet ook plezier beleven aan een casinospel als roulette. Als jij puur gericht bent op het winnen van veel geld, kan ik je verzekeren dat dit je niet gaat lukken aangezien je alleen maar oog zal hebben voor het winnen van grote bedragen en hiervoor te veel geld zal vergokken. Gokken is iets dat een plezierfactor moet kennen, anders zal je bij ieder verlies geïrriteerder raken en je inzet blijven verhogen totdat je wel een keer wint. Als die winst niet komt, kan het zomaar eens voorkomen dat je besluit echt veel geld in te zetten waardoor je meer verliest dan je lief is. En dat kan ingrijpende gevolgen voor je privé leven hebben.

Benader roulette als een gezelschapsspel?

Hoe je roulette juist wel zou moeten zien, is als een spel dat jij op een gezellige manier met vrienden kan spelen. Als je met deze gedachte roulette speelt, kan ik je verzekeren dat je kan toewerken naar een compleet andere speelstijl.

Wanneer je met vrienden roulette speelt, zal je al vreugde kunnen halen uit een winst ontstaan door een kleine inzet. Een leuk voorbeeld hiervan is door met je vrienden in te zetten op een individueel getal, waardoor je met zijn allen hoopt dat het desbetreffende getal natuurlijk valt.

Als je merkt dat het goed gaat, kan je natuurlijk altijd met je winst je inzet ophogen. Hierdoor zou je dan uiteindelijk nog meer kunnen winnen. Zolang je maar oplet dat je niet te veel geld inzet, dit kan namelijk vervelende gevolgen hebben.