Soms kan roulette wonderen doen en jou duizenden euro’s laten opleveren. Je bent aan het spelen om geld te winnen. Een klapper is binnen handbereik en dan. Uit het niets is al je geld weg. Je hebt een verkeerde inzet geplaatst en meerdere rondes achter elkaar verloren.

Ongelofelijk rot natuurlijk. Maar wat kan je hier aan doen? Waarom moet jij altijd pech hebben?

Roulette is een complex spel dat op honderden kansen is gebaseerd. Voor iedere inzetcombinatie is er weer een andere kans dat je wint. De ene combinatie geeft je een hoog percentage kans om te winnen, en de ander lager.

Wat zorgt ervoor dat jij het idee krijgt dat je pech bij roulette hebt? Een van de grootste roulette problemen aan jou uitgelegd.

Wat is dat toch met pech

Je zal, en mag, nooit iemand horen zeggen dat hij geen geluk heeft gehad als er een grote roulette winst is behaald. De snelste manier richting een hoge roulette winst zou volgens deze speler zijn vaardigheden zijn geweest. Maar echt?

Natuurlijk niet. Een spel dat 100 procent op kans gebaseerd is zal niet zomaar de vaardigheden van een speler voordeel laten geven. Wanneer je wint heb je simpelweg geluk gehad. Verlies je, dan is geluk niet aan jouw zijde geweest. En dan heb je simpelweg pech.

Deze pech is in vele vormen en maten terug te vinden bij jou als speler.

Op de momenten dat je veel pech hebt zal de pech alleen nog maar meer worden. Je hebt dan namelijk de geluksmomenten niet meer door, de pech zal een nog grotere invloed spelen op jouw gemoedstoestand.

Wanneer je geluk hebt, zullen de kleine gelukjes niet opwegen tegen dat ene grote geluksmoment. Daardoor ben je gedoemd weer richting een punt te gaan waar pech de boventoon heeft.

Pech is dus onvermijdelijk en altijd aanwezig. Moet je dan nog wel roulette spelen?

Vind een balans

Een balans tussen geluk en pech is waar veel spelers naar op zoek zijn. Scoor je een procent of drie richting geluk, dan zal je over de lange termijn winst maken. Wanneer deze winst hoog genoeg is om er bijvoorbeeld van te kunnen leven, is jouw leven weer net wat leuker.

Spelers moeten voortdurend naar deze balans blijven zoeken als ze echt willen winnen. Ook jij moet dus deze balans serieus nemen. Want pech zit in een klein hoekje, waar geluk op de juiste momenten overal te vinden is.