Als speler kan jij jouw kwaliteiten met online roulette of offline roulette aanzienlijk verbeteren. Alhoewel het geen spel van vaardigheden is, kan jij wel op andere vlakken beter worden. Dit kan vervolgens weer invloed hebben op hoe jij aan de roulette tafel presteert.

De snelste manier naar een verlies is door bijvoorbeeld te hoog in te zetten. Het is een simpele reden voor veel verliezen. Je moet wel de spreekwoordelijke ballen hebben om zo’n oorzaak te voorkomen.

Ingewikkeld is het allemaal niet. Je moet het wel durven te doen. Het risico is vaak groter dan wat velen durven te denken. Ik richt mij op een proces waarin jij een slimmere speler kunt worden, zodat de verliezen verleden tijd zijn.

Spelstrategie?

Je zal vast hebben ontdekt dat je momenteel niet voor echt geld in Nederland online roulette kan spelen. Je mag nog wel in een fysiek casino roulette spelen, dus daar zullen we ons dan ook op richten.

We oefenen in een online roulette setting omdat er geen oefenmogelijkheden bestaan op een echte roulette tafel.

Je kunt op deze website, maar ook andere websites, gratis roulette wielen vinden waar je zonder echt geld kunt spelen. Je speelt dus met speelgeld dat je zo vaak mag verliezen als je zelf wilt.

Het eerste wat je moet beseffen op zo’n gratis roulette wiel, is dat de hoogte van het speelgeld niet in contrast staat tot jouw normale speelbedrag. Je kunt dus het best, om het realistisch te houden, het bedrag waarmee je speelt delen door 10 of 100.

Je krijgt meestal 5000 euro oefengeld. Als je normaal met 50 euro speelt, moet je dus iedere inzet en je oefenbankroll delen door 100.

De volgende stap is om echt te gaan oefenen. Denk aan de verschillende spelstrategieën die je voor online roulette en roulette kent. Probeer ze zoveel mogelijk toe te passen en te testen.

Stop je voldoende tijd in deze testen, dan kan je voor jezelf ontdekken wat dus wel en niet werkt. Ondertussen is het verstandig om te kijken wat er gebeurt wanneer je verliest en wint. Hoe moet je reageren op een verlies en hoe moet je reageren wanneer je juist veel geld wint?

Leer met je limieten om te gaan

Je hebt vooraf waarschijnlijk bepaald, als je voor echt geld roulette speelt, met hoeveel geld je maximaal gaat spelen. Wanneer je roulette gaat oefenen, moet je ook over deze zaken nadenken. Wat doe je als je speltegoed op is, ga je door of niet?

Natuurlijk raden wij je altijd aan om te stoppen wanneer je speltegoed op is. Op de oefen roulette tafel kan je merken of je ook onder andere omstandigheden in staat bent om de trekker eruit te trekken.