Roulette is een kansspel, dat staat vast en zal ik je niet het tegendeel van willen bewijzen. Maar wat voor mij belangrijk is, is dat ik weet wanneer ik met roulette goed zit. We hebben het hier niet over een spel waarmee je gegarandeerd rijk zal worden als je er goed in bent. Neem bijvoorbeeld poker, een spel waarbij je met zeer vergevorderde vaardigheden ook echt een voordeel kunt behalen en veel geld kunt winnen. Bij roulette moet je geluk hebben, en soms hebben we dat wel en soms totaal niet. Waar doen we dan met roulette goed aan?how-to-win-at-roulette

Strategie voor roulette nuttig?

De vraag of het gebruik van een roulette strategie nuttig is, ligt aan jouw speelstijl. Wil jij een speelstijl voeren waarmee jij verantwoord iedere ronde geld inzet en nooit meer geld verliest dan je lief is, dan is het voeren van een roulette strategie een uitstekend idee. Wil je toch avontuurlijker gokken in de hoop dat je enorme bedragen wint? Dan zijn er een paar roulette strategieën mogelijk, maar zal het gros van de roulette strategieën alleen maar de kans op een enorme winst beperken.

Als je risico avers roulette wil spelen, is het voeren van een strategie uiterst verstandig. Om te beginnen helpt een roulette strategie bij het overzichtelijk houden van je winst en verlies. Doordat je precies weet wanneer je verlies aan het draaien bent, omdat je roulette strategie dan een ander speelpatroon van je verwacht, weet je wanneer je aan het verliezen bent. Een roulette strategie kent een einde, want de roulette strategie stopt waar je geld op is. Als je zonder strategie speelt, is er geen einde inzicht omdat je altijd door kan gaan. Je leert gedisciplineerd spelen door gebruik te maken van een roulette strategie, waar ik ook een voorstander van ben.

Een ander voordeel is dat je per ronde een bepaalde inzet volgt. Doordat het mogelijk is om je roulette strategie op je speltegoed aan te passen, kan je langer spelen en dus meer plezier hebben bij het spelen van roulette.

Wat voor mij de reden is om een strategie te gebruiken, is vooral omdat het spelen van roulette leuk blijft. Je kan continu bij blijven houden of je aan het winnen of verliezen bent, en op deze manier toch een leuke roulette winst kan binnenharken. Daarom is naar mijn inziens het gebruik van een roulette strategie nuttig en verstandig.

Zijn we niet aan het gokken?

Jawel, tot op een zekere graad is het spelen van roulette echt gokken te noemen. Het enige wat voor mij echter geld, is de plezier die ik met het spelen van roulette beleef. Ik kan urenlang roulette spelen en op quitte spelen om vervolgens af te sluiten met een goed gevoel. Ik heb een leuke tijd gehad en daar gaat het uiteindeljk om.

Je kunt winnen met roulette door je verliezen te beperken en kansen optimaal te benutten. Een roulette strategie zal je hier altijd bij kunnen helpen. Wat belangrijk is, is of jij de roulette strategie op het juiste moment op de best mogelijke manier durft te gebruiken.