One Hit Wonder

We willen allemaal winnen en daarvoor willen we ook alles uit de kast halen. Om je winkansen te vergroten bij het Roulette is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal verschillende strategieën, die stuk voor stuk het beste zijn en winst garandeert. Nee, dat is natuurlijk niet zo maar het is wel leuk om ze uit te proberen. De eerste en meest bekend eis de One Hit Wonder. Een kinderlijk eenvoudige manier om Roulette te spelen. Je blijft elke ronde op hetzelfde nummer inzetten, ongeacht of je wint of niet.

Fibonacci

Een hele oude manier om het Roulette spel te doorzien en daar gebruik van te maken is het alom bekende Fibonacci systeem. Het ontstaan van dit systeem is misschien wel leuker dan de methode zelf. Fibonacci ontdekte namelijk dat als je 1 konijn in het wild uitzet je binnen drie maanden een hele familie hebt. Met getallen moet dat ook zo gaan dacht hij. Je gebruikt de som van de laatste getallen en die zet je in. In geval van het Roulette pak je de laatste twee gevallen getallen en de som daarvan zet je op in.

Red Bet

Red Bet is een systeem dat in Amerika nog veel wordt toegepast door hardcore gokker. Je zet eerst in op rood en zwart en wacht dan af op welke kleur het balletje in het wiel gaat vallen. Als de uitslag rood is dan zet je de volgende ronde dubbel in op rood en enkel op zwart. Vanaf dat moment maakt het niet meer uit wat wint, elke ronde verdubbel jij je inzet op rood en houdt? je een enkele inzet op zwart aan . Let op, dit kan hard gaan!

Het Geheugenspel

Het geheugenspel is een erg leuke maar je moet wel een flinke zak met geld meenemen. Je zet met deze techniek namelijk op alle getallen in op het veld, behalve op de getallen die als laatste drie zijn gevallen. Je zet dus iedere rond op 35 getallen in, uitgaande dat je de 0 meetelt als getal. Iedere ronde zet je dus een hoop in maar je hebt dan ook een hele hoge kans om elke ronde 36 chips te krijgen.

d’Alembert Systeem

Het d’Alembert systeem is wereldwijd ook vrij bekend. Hierbij houdt je het inzetten op even getallen aan. Als je een ronde verliest dan verhoog je het volgende spel je inzet met 1. Zo blijf je elke ronde doorgaan tot er eentje komt dat je wint. Als je een ronde wint dan draai je het principe van inzetten juist weer om, je verlaagt je inzet met 1. Door op deze manier te blijven gokken kan je wel even door blijven gaan.