Vertrouwen is zeer? belangrijk bij een spel als roulette. Je emoties moeten niet de overmacht nemen als het een keer niet goed gaat. Een weloverwogen speler kan zijn successen vaker vieren dan een emotionele speler. Maar wat gaat jou dan helpen om op je eigen spel te vertrouwen zonder te twijfelen aan je eigen kunnen en doen? Wat moet je doen als je verliest en je het verliezen zat bent? Ik help je als roulette expert graag om meer te leren over roulette en vooral het omgaan met het spel. Als jij wilt blijven vechten als roulette speler kan je gegarandeerd beter worden.

Vergeet niet waarom je roulette speelt

Mogelijk ben je ooit roulette gaan spelen om geld te winnen. Ik wil je dat nu al het nieuws geven dat dit de slechtste motivatie is om roulette te spelen. Je mag bij een kansspel, zoals een loterij of roulette, niet rekenen op een winst. Het enige wat jij kunt doen, is genieten van het spel en vooral plezier hebben. Als jij op den duur geluk hebt, wat je misschien wel vaker dan normaal hebt, kan je gewoon flink winnen. Geluk is nodig en een juiste instelling ook.

Herken jij jezelf in dit verhaal en denk je nog steeds altijd moet winnen? Dan is het mogelijk wel eens slim om pauze te nemen en een ander spel te spelen. Roulette zal een spel moeten blijven waar je van geniet, niet waar je van verliest.

Doe niets waar je spijt van krijgt

Je zal eerder een keuze maken waar je spijt van krijgt wanneer je met een hoog bedrag speelt. Als je met lagere bedragen speelt, zal je minder snel keuzes maken waarvan je later hoopt dat je ze nooit had gemaakt.

Het is voor iedere speler belangrijk dat je weet wat je inzet. Dit moet gelijk staan aan wat je gevoelsmatig gezien zou willen inzetten. Wanneer deze twee variabelen ver van elkaar vandaan staan weet je dat je niet goed bezig bent.

Pas je spel aan en kies een bedrag dat wel bij jouw roulette budget past. De enige manier om normaal roulette te kunnen spelen.

Gratis oefenen, dan pas echt geld

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat spelers eerst op een gratis tafel oefenen. Vooral wanneer spelers nog maar weinig roulette hebben gespeeld is het spelen van roulette op de gratis tafels echt nodig. Hoe verwacht je anders de gevaren en voordelen van het spel goed te leren?

Door met diverse bedragen op de gratis tafel strategieën uit te proberen, leer jij jezelf wat wel en niet werkt.

Een strategie die jouw budget binnen vier rondes verspeelt is eens strategie die je niet zou moeten gebruiken. Maar maak je deze conclusie liever aan de echt geld roulette tafel of aan de gratis roulette tafel?

Inderdaad, je kunt veel beter dergelijke strategieën oefenen dan direct toepassen.