Het is met stip de gevaarlijke roulette strategie die we kennen. We weten dat de strategie voor veel successen kan zorgen, net zo goed dat het grote verliezen heeft kunnen leveren. Voor een grote groep spelers blijft het een aantrekkelijke strategie waar met enige regelmaat gebruik van wordt gemaakt.

Martingale is de kunst van het verdubbelen totdat je wint. verdubbelen totdat je het bedrag hebt bereikt waarmee je tevreden bent. Gevaarlijk? Dat is Martingale zeker.

Dat je van alles over deze strategie kunt vinden op het internet is een feit. Je komt al snel tot de ontdekking dat er veel succesverhalen van deze strategie zijn. Verdubbelen en winnen, dat zou precies zijn wat je moet doen.

Maar dat verdubbelen en winnen, is dat nu echt wel zo slim?

Martingalen doe je door te verdubbelen

Martingale is de makkelijkst uit te leggen roulette strategie uit het spectrum. Zelfs de spelers die nog nooit roulette hebben gespeeld, zullen begrijpen hoe deze strategie werkt. Het enige wat er namelijk gedaan moet worden is verdubbelen.

De roulette strategie Martingale schrijft van nature niet voor wanneer je precies stopt. Stop je bijvoorbeeld wanneer je op winst staan? En hoeveel winst dan?

Onomstreden is Martingale daarom ook niet. Er zijn spelers geweest die veel geld met de strategie verloren hebben omdat ze blindelings vertrouwden op de werking van Martingale.

Wil je daarom geld winnen met Martingale, dan zal je aanzienlijke bedragen op het spel moeten zetten. Want verdubbelen is niet zo lastig. Winnen is wat lastig is bij de Martingale roulette strategie.

Hoe kan je het best Martingale toepassen?

Er zijn diverse methodes om meer uit Martingale te halen. De basisopzet van Martingale is absoluut niet voldoende om op termijn te kunnen winnen. Er zijn te weinig regels waar jij je aan moet houden om te kunnen slagen met deze strategie. Dit heeft al snel een negatieve invloed op jouw kans om te winnen.

Martingalen is aanzienlijk beter te gebruiken wanneer je de regels gebruikt die ik persoonlijk ook toepas als ik besluit te Martingalen. Allereerst moet je vooraf een punt kiezen waarop je stopt met spelen. Je kunt niet onbeperkt blijven doorspelen, je hebt anders een garantie om al je geld te verliezen. Het verdubbelen moet namelijk een keer fout gaan.

Kies voor jezelf een grens waar jij je aan kunt houden. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je maximaal tot een winst van 200 euro of verlies van 200 euro speelt. Meer dan dat speel je niet.

Zonder deze grenzen is Martingale een strategie die jouw complete bankroll gaat legen. Kies daarom nooit lukraak voor Martingale. Wees slim en wees zuinig op je geld.