Wil je roulette spelen en op een veilige manier aan je speltegoed komen? Dan raad ik je aan om gebruik te maken van een van de onderstaande betaalmethodes. Roulette spelen voor echt geld gaat namelijk gepaard met een transactie en dat wil je natuurlijk op een zo’n veilig mogelijke manier doen. Er zijn zat betaalmethodes beschikbaar, dus je kan de verschillende betaalmogelijkheden afwegen om jouw betaalmethode te vinden. Het gebruik van alle betaalmethodes, indien je netjes op tijd aflost zoals bij een creditcard, is gratis. Toch zijn er wat puntjes waar je bij het kiezen van een betaalmethode voor roulette op moet letten.

Roulette-Wheel-4

Eenvoudig en snel storten met iDEAL

Sneller storten dan met iDEAL kan eigenlijk niet, want iDEAL is Nederlands populairste manier om een betaling te verwerken. iDEAL is een Nederlands initiatief dat de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen heeft. Doordat iDEAL gesteund wordt door alle Nederlandse banken weet je zeker dat je een veilige storting met iDEAL kan maken. Roulette met iDEAL spelen is daarom iets waarvan je met een gerust hart zeker kunt zijn.

Een betaling via iDEAL is binnen enkele seconden al verwerkt en is daarom ook de snelste betaalmogelijkheid die we kennen. Als jij een Nederlandse bankrekening hebt kan je gebruik maken van iDEAL. Internetbankieren gaat in combinatie met iDEAL, zodat je in je eigen omgeving kan storten en betalen om je tegoed te verhogen in een online casino!

Creditcard roulette, lekker makkelijk!

Een ander bekend fenomeen is betalen met de Creditcard, waardoor je ook binnen enkele seconden al het geld op je rekening hebt staan. De betalingen zijn beveiligd doordat ze via een beveiligde SSL-verbinding worden verzonden. Jouw gegevens worden vervolgens in een codetaal op de servers opgeslagen zodat niemand wat met jouw gegevens kan doen. Je kunt met vrijwel alle creditcards roulette spelen. Voorbeelden hiervan zijn VISA, Mastercard en American Express.

Er zijn wel bepaalde gevaren die bij het spelen met een Creditcard langs kunnen komen. Zo is het lastig om in te schatten hoeveel geld er nog beschikbaar is doordat je op krediet speelt. Dat betekent dat je het geld dat je nu van je creditcard afhaalt nog op een later moment met het geld van je bankrekening moet verrekenen. Stort jij bijvoorbeeld voor 500 euro van je Creditcard, dan zal ongeveer een maand later 500 euro op je bankrekening worden afgeschreven.

Het is aantrekkelijker om bij het gebruik van een Creditcard voor roulette te blijven storten. Je hebt namelijk niet het idee dat het geld van je rekening af gaat doordat dit pas later gebeurt. Wees daarom waakzaam en maak op een verantwoordelijke manier van je Creditcard gebruik.

Geld terug laten storten

Geld terug storten bij roulette is ook erg eenvoudig. Je kunt bij veel Creditcards je geld terug laten storten, echter zijn sommige creditcards hier niet voor gemaakt. Informeer bij je bank of je geld naar je Creditcard terug kan laten storten. Via een geldoverboeking geld terug laten storten kan echter wel altijd.