Het doel van dit artikel is om jou twee methodes uit te leggen waarmee je een redelijke kans hebt om van 50 euro snel 250 euro te maken. Hoe deze methodes tot op het einde werken, leg ik je haarfijn uit in de onderstaande tekst.

Beide tactieken kennen een lager risico dan veel andere tactieken die ik toelicht. Dat betekent dat ook voor spelers met een bankroll van 2x de buy-in, ofwel 100 euro, dit een tactiek om te overwegen is.

Dit is wel een tijdsintensieve roulette strategie. Dus maak je agenda vrij om het komende uur online roulette te spelen!

Methode 1

We beginnen met methode 1, een methode zonder een toegewezen naam omdat het simpelweg een inzet van 2 keer 5 euro op een quattro is. Een quattro is een inzet op de kruising van vier getallen. Als een van de vier getallen valt van een quattro, win je 9 keer de inzet van het vlak. 5 euro op een viervlak zou dus een winst van 45 euro kunnen betekenen.

Deze tactiek is gebaseerd op enig geluk, want een van dei vier getallen moet 2 keer vallen voordat jij door je bankroll van 50 euro heen bent.

Als dit lukt, dan zal je als vervolg stap kunnen kiezen voor het inzetten van 10 euro op de viertallen. Twee viertallen met ieder een tientje, oftewel 20 euro per ronde.

Ook hier ga je weer door totdat er een hogere winst is dan waarmee je begon. Je moet ongeveer een winst van 100 euro hebben om door te gaan naar de volgende stap, namelijk 20 euro per viertal.

Dit blijf je herhalen totdat er een winst van 200 euro staat. In dat geval ben jij van 50 euro doorgeknaagd naar een prijs van 250 euro!

Methode 2

Methode 2 heeft een volledig andere aanpak dan methode 1 en heeft iets minder geluk nodig, maar nog minder pech. Bij methode 2 speel je iedere ronde met een 10tje als begin op simpele kansen. Eerst speel je tien euro op rood en even. Daarna speel je tien euro op oneven en zwart. Daarna speel je 10 euro op zwart en even.

Deze stappen herhaal je totdat je een winst van 50 euro hebt. Daarna zet je iedere ronde 10 euro in op kolom 1 en op rij 1. Daarna zet je 10 euro in op kolom 2 en rij 2. Deze twee stappen herhaal je totdat er een winst van 100 euro hebt.

De complete winst van 100 euro wordt uiteindelijk ingezet op rood. Win je? Dan is er een winst van 200 euro en een omzet van 250 euro gehaald. Well done!