De onderstaande roulette strategie mag zich rekenen tot een van de risicovollere strategieën. Maar als je 100 euro hebt liggen en je wilt wat risico nemen om duizend euro te halen, dan kan ik je aanraden deze strategie te volgen.

Dit is namelijk een strategie waar de kans dat jij de 100 verliest, groot is. Mij is het gelukt om van 100 bijna 1000 euro te maken, dus jij maakt ook zeker kans deze strategie te kunnen volgen.

Ik heb het complete spelverloop uitgewerkt, waardoor je het eenvoudig kunt nadoen om te kijken of het jou ook lukt. Makkelijk is het zeker niet, maar het is wel de beste manier om richting 1000 euro met online roulette te werken binnen korte tijd.

Eerste bet, langzaam verhogen. ?

We beginnen met 1/4e bets, dus 25 euro per ronde. Deze inzet komt alleen op een simpele kans te staan, in mijn geval oneven getallen.

De eerste ronde zet ik 25 euro in op alle oneven getallen. Ik heb een hit, dus ik heb nu 125 als bankroll. Ik laat de inzet staan, en het zit mee, weer een odd getal. Ik zit nu al op 50 procent winst, dus we zijn goed bezig.

Met de 50 euro die ik nu heb, ga ik 2 euro op 5 getallen inzetten. Dit kan ik logischerwijs 5 rondes zonder winst volhouden, daar ga ik echter niet van uit. Ik verwacht al eerder een getal goed te gokken. 2 euro per getal, voor 5 getallen. Let’s Go!

Inzetten op getallen, volgende stap. ?

De inzetten op de vijf getallen zijn geplaatst. Ik heb autoplay aangezet voor 5 rondes en aangevinkt dat de autoplay automatisch mag stoppen als er een hit is. Wanneer er dus geen hit is, speelt de autoplay door tot 5 rondes.

Helaas was er geen hit, waardoor ik na 5 rondes de autoplay in mijn 100 euro budget heb laten boren.

Na de getallen nog even door te laten spelen, kwamen er toen wel eindelijk hits. Al snel kwam de winst na 5 hits en een kleine toename van de inzet al op 720 euro uit. Daarna is er met 100tjes ingezet op simpele kansen, zoals odd en rood. Niet veel later stond er een winst op tafel van 1000 euro, waar ik nog steeds erg trots op ben.

Wil je ook deze roulette strategie proberen maar met een lager budget? Dan kan dat ook met een tientje!