Twitch is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste videomediums van de wereld. Ooit nam Twitch het nog kleine Justin.tv over en sindsdien groeide het exponentieel naar de top toe.

Ook vandaag de dag is Twitch nog zeer relevant. Ook voor ons. Er zijn namelijk bijzonder veel casino spelers op Twitch te vinden waar jij kunt meekijken. Deze spelers gokken veelal met enorme bedragen en dat maakt het meekijken wel een stuk spannender.

Het meest gespeelde spel op Twitch is echter geen online roulette maar blackjack. Nadat we in dit artikel kort in gaan op de leukste Twitch streams met online blackjack, hebben we het ook nog over online roulette en Twitch.

Is dit de toekomst van gokken? Wij geloven van wel.

Blackjack en Twitch

Twitch heeft ervoor gezorgd dat je met tal van gokkers kunt meekijken hoe zij het doen op de roulette en online blackjack tafels. Zoals ik je al vertelde, zijn de bedragen die hier in omgaan zeer hoog. Het is daarom des te interessanter om mee te kijken. Je ziet op welke manier zij inzetten, waarom zij deze inzet plaatsen en vooral hoe ze reageren wanneer ze winnen, of juist verliezen.

Een van de bekendste Twitch-streamers en online blackjack fan, is Twitch streamer Sodapoppin. Soda wint, maar verliest ook, regelmatig tienduizenden dollars.

De beste man is woonachtig in de States en is daar ondertussen al een bekende streamer geworden. Nu is het verliezen van tienduizend dollar voor de gewone medemens een flinke klap. En als het Sodapoppin overkomt, zie je dat het hem ook raakt.

Alleen is het voor Sodapoppin financieel gezien juist geen klap. Hij verdient namelijk dagelijks duizenden dollars met zijn kanaal waar mensen de afgelopen jaren enkele keren dan 10.000 dollar aan hebben gedoneerd.

Je leest het goed, andere spelers doneren geld om Sodapoppin het vervolgens weer zien te verliezen (of verdubbelen). Wat een leven!

De wijze waarop Sodapoppin blackjack speelt is interessant en niet altijd even slim. De strategieën komen niet overeen met wat wij als slimste strategie zien, aangezien Sodapoppin veel op bijgeloof speelt.

De basisstrategie is hem kennelijk niet bekend of hij wil er simpelweg niet mee spelen. Want wanneer er een 7 op tafel ligt bij de dealer en hij er al voor 2500 euro in zit, en hij zelf een 5 en een 6 heeft, dus 11, besluit Sodapoppin te dubbelen.

Volgens de basisstrategie moet je niet dubbelen als de dealer een 7 of hoger heeft. De kans dat de dealer dan alsnog wint wanneer jij met dubbelen een lage kaart krijgt, is nog steeds groot.

Online roulette in combinatie met Twitch

Er zijn ook heel veel roulette streams te vinden op Twitch. Als je naar de site gaat, zie je vanzelf diverse streams verschijnen wanneer je op roulette zoekt. Benieuwd? Zoek het dan eens op!