Keuzes bij roulette, het lijkt wel alsof je niet zonder ze kan en dat we eigenlijk soms helemaal geen keuzes willen maken maar gewoon willen winnen. De drie beste keuzes bij roulette, wat zal ik daar mee bedoelen? Ik kan je verzekeren dat jij als roulette speler je geen zorgen hoeft te maken, want mogelijk maak je deze drie keuzes al. Maar maak jij ze wel op het juiste moment? En weet je altijd wel wat de gevolgen van die keuzes zijn? Ik licht ze toe zodat jij weet welke drie keuzes jij het best bij roulette kunt maken en vooral wanneer jij die keuzes moet maken.

De keuze om te verhogen

Verhogen, als we winnen doen we het maar al te snel en als we direct daarna verliezen hebben we alweer spijt. Het kan niet zo zijn dat je moet stoppen met verhogen toch?

In principe hoef je helemaal nooit te verhogen maar zou je er ook voor kunnen kiezen om dezelfde inzet, qua hoogte, weer in te zetten als je net hebt gewonnen. Een veel voorkomend probleem is dat je namelijk na het verhogen van je inzet alles verliest en daardoor helemaal niet meer kan spelen. Ik ben zelf een voorstander van het

niet

verhogen van de inzet, maar kan begrijpen dat andere spelers juist wel willen verhogen. Ik raad je daarom dus ook aan niet te verhogen omdat je op termijn vaak verliest als je deze strategie constant zou volgen.

De keuze om risicovoller te spelen

Ben je de hele avond al rond quitte aan het spelen en begint roulette nu echt saai te worden? Dan wil je misschien wel wat risicovoller spelen om het spel leuk te houden.

Dit kan en mag, maar dan wel met een inzet die een klein deel van je bankroll vertegenwoordigd. Dit is namelijk de verantwoordelijke manier om grotere risico’s te nemen en het spel wel leuk te houden. Risico brengt ook adrenaline met zich mee zodat het spelen van roulette wel leuk blijft.

Kies daarom zelf voor het extra risico indien je dat ook wilt nemen.

De keuze om te stoppen

Soms is de beste keuze die je kunt maken de keuze om te stoppen. Als je zoveel speelt en wel wint, dan kan het geluk een keer op zijn. Wees verstandig en besef dat je misschien wel beter kunt stoppen dan doorspelen. Wat voor soort gokker je ook bent, als jij succes wil behalen op de lange termijn moet je ook wanneer het wat minder gaat het scherm kunnen afsluiten.

De doorgewinterde roulette spelers onder ons weten dat het behalen van kleine winsten voor een goed resultaat kan zorgen. Jij moet ook beseffen dat je niet moet wachten op die ene grote winst, maar je genoegen moet nemen met kleinere winsten.