Ik bespreek zeer regelmatig roulette strategieën op www.onlineroulette.nl en een deel van de roulette strategieën moet ik na afloop helaas als onbruikbaar waarderen. Echter zijn er ook voldoende bruikbare roulette strategieën, waarvan ik de drie beste in dit artikel bespreek. Je kunt in dit artikel namelijk lezen hoe de Labouchere, Pivot en Martingale strategie werken. Benieuwd naar mijn top 3 roulette strategieën? Lees dan snel verder!images-63

De Pivot roulette strategie

De Pivot roulette strategie is een van de oudere roulette strategieën die we kennen. Het doel van de Pivot roulette strategie is het creëren van een constante stroom aan inkomsten. De Pivot roulette strategie is gebaseerd op de Law Of Third’ theorie. De basis van deze theorie kenmerkt de theorie waarin er beweerd wordt dat van iedere 36 getallen die zullen vallen er 24 unieke getallen zullen zijn. De Pivot roulette strategie geeft jou dus als advies om iedere ronde op één getal in te zetten, en dat 36 rondes lang. Het zou dan mogelijk moeten zijn om op den duur altijd wel een keer je getal te krijgen. Echter hoeft dit in de praktijk niet zo te zijn.

De Labouchere strategie

Bij de Labouchere beginnen we met het noteren van enkele getallen, bijvoorbeeld de getallen 8, 9, 10 en 11. Deze getallen zijn bij elkaar opgeteld 38. Dit is dan ook het aantal fiches dat jij moet proberen te winnen. Wanneer je dit bedrag hebt gewonnen begin je weer opnieuw.

Door het eerste en laatste getal van de reeks bij elkaar op te tellen, 8 en 11, weten we hoeveel fiches we moeten inzetten, namelijk 19. Dit aantal fiches zet je in op rood of zwart en je wacht af of je wint. Indien je wint, ben je al direct in het bezit van 38 fiches en is het uitvoeren van de strategie gelukt. Heb je verloren? Dan dien je te kiezen voor het inzetten van de binnenste twee getallen, namelijk 9 en 10 ook resulterend in 19. Win je? Dan voeg je het getal 19 toe aan de reeks en zal de reeks er als volgt uitzien: 8,10, 11. Als je wint streep je dus twee getallen af en als je verliest voeg je het verloren getal opgeteld aan de reeks toe. Hierdoor is het mogelijk om je verloren bedrag weer terug te winnen. Als de complete reeks afgewerkt is stop je met gokken.

De Martingale roulette strategie

Omstreden of niet, voor de highroller is de martingale roulette strategie een uitstekende strategie. Dit komt doordat je iedere ronde op hetzelfde inzet en je dus een perfect overzicht krijgt. Het is namelijk de bedoeling dat je iedere ronde een bepaald bedrag inzet dat je bij verlies moet verdubbelen. Win je? Dan moet je na twee opeenvolgende rondes winst stoppen met het spelen van roulette. Indien je blijft verliezen moet je eindeloos blijven verdubbelen.

Je kan het probleem van de Martingale roulette strategie waarschijnlijk al raden, want op den duur is je geld gewoon op. Daarom is de Martingale Roulette strategie alleen aan te raden voor de vermogende gokker.