Je hebt nog een tweede deel van mij tegoed boordevol roulette tips om die winsten op te krikken. Want jij verdient het om hogere roulette winsten te pakken. Alleen hoe?

In totaal krijg jij nog zes tips. En deze zes tips zijn in dit artikel te vinden.

Tip 5: Speel met een deel van je bankroll

Van al het geld dat jij naar je online roulette account stort, is het verstandig om slechts met een klein deel te spelen. Een groter deel hiervan kan je vervolgens achterhand houden wanneer het eerste deel verloren is.

Mocht je geen zin meer hebben, dan kan je later altijd nog met datzelfde bedrag spelen.

Tip 6: De kosten mogen nooit op lange termijn hoger dan de opbrengsten zijn

Het is wel zo lekker als het jou lukt om op lange termijn te winnen. Want als dat niet zo is, betekent dit dat je continu aan het betalen bent om roulette goed te kunnen spelen.

Dit is een probleem waar veel spelers last van hebben. Dit wil jij logischerwijs voorkomen.

Mijn beste tip om dit te doen, is door elke maand goed te kijken naar wat er is binnengekomen uit roulette. Als dat minder is, kan je beter jouw tactiek aanpassen.

Tip 7: Speel je eigen spel

Te veel naar andere spelers kijken voor roulette tips en tactieken is niet verstandig. Je kunt het best er alles aan blijven doen om jouw eigen spel te spelen. Het klakkeloos overnemen van hun roulette strategieën zal jou geen geweldige roulette speler maken. De enige die dat kan, ben jij zelf.

Tip 8: Werk je strategie uit en weet wat je doet

Weten wat je doet is voor velen een compleet onbekende uitspraak als het op roulette aankomt. Maar bij roulette is dit ongelofelijk belangrijk. Je moet namelijk wel weten dat als je roulette speelt, je weet wat de volgende stap is.

Wat ga je doen als je verliest? Of wat als je winst? Laat het spel niet uit je handen glippen. Speel je eigen spel maar weet wel wat je doet.

Tip 9: Stort terug als je een mooie winst hebt

Een mooie winst verdient het niet om eindeloos op jouw casino account te blijven staan. Stort het bedrag terug dat je gewonnen hebt en wees verstandig genoeg dit te gebruiken voor iets anders dan roulette. Mocht je op een later moment roulette willen gaan spelen, dan kan je altijd dan nog het bedrag weer gebruiken om dit te doen.

Tip 10: Blijf vooral mijn artikelen lezen

Mijn artikelen, welke dagelijks worden geplaatst, staan propvol handige tips. Vergeet ze daarom niet regelmatig te lezen om hier je voordeel uit te halen. Roulette nieuws en tips waar je echt wat aan hebt!