Twee delen over het krijgen van een flitsend snelle roulette winst? Dat lees je helemaal goed. Jij krijgt van mij deze week twee delen voorgeschoteld over strategieën en tactieken om met online roulette een snelle winst te kunnen pakken.

De reden dat ik voor twee delen kies, is omdat het onhaalbaar is om al deze tips in enkel artikel te verwerken en het geheel, net als roulette, overzichtelijk te houden. Jouw geld is tijd waard en roulette dus ook. Daarom krijg je een algeheel beeld in twee delen over hoe jij jouw winst kunt optimaliseren.

Tip 1: Wie niet weg is, is gezien

Tikkertje is niet wat roulette is. Maar de beroemde ‘catchphrase’ van tikkertje zal altijd blijven bestaan. Bijna iedereen die wel eens tikkertje heeft gespeeld kent de uitspraak.

Roulette heeft net zo’n uitspraak en de gevolgen zijn net zo min prettig. Echter, zitten er nu financiële gevolgen aan. Spelers die namelijk te lang ’tikkertje’ bij roulette spelen, zullen vroeg of laat zelf op de blaren zitten.

Stop wanneer er niets meer te winnen valt. Neem je verliest. Want wie niet weg is als het eigenlijk al te laat is, is gezien.

Tip 2: Nooit je ego laten winnen

Het hebben van een grote ego kan roulette veel geld kosten. En dan niet het spel, maar jou persoonlijk. Als je te egoïstisch te werk gaat zal het spel je tot bloedens toe het laten voelen. Spelers vinden het aantrekkelijk om te kijken hoe ver ze kunnen gaan. Als ze merken dat er misschien wel eens meer te halen valt, gaan ze zo ver als ze kunnen.

Dit is gevaarlijk. Zeer gevaarlijk.

Laat jouw ego nooit de overhand krijgen. Is er een leuke roulette winst bereikt waar je tevreden mee bent? Stop dan. Geniet van wat er gewonnen is en stop.

Tip 3: Jij gaat het huis echt niet verslaan

Beating the house. Oh wat zou dat een droom zijn. Jij speelt het huis leeg. Je bent het te slim af. Een echt utopisch idee wat simpelweg onmogelijk is. Jij bent niet beter dan het huis. Je gaat het nooit verslaan. Waarom zou je dit dan blijven proberen?

Speel met bedragen waarmee kleine winsten al welkom zouden zijn. Grote winsten ga je niet zomaar met roulette pakken.

Tip 4: Weet wat je speelt

Ken het spel roulette door en door. Weet welke inzet welke bedragen als gevolg kunnen hebben. Leer zaken als het burenspel, strategieën en systemen uit je hoofd. Jij moet begrijpen wat je ziet en speelt. Anders loop je de rest van je roulette tijd achter de feiten aan.