Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er honderden roulette strategieën op het internet beschreven zijn. Mogelijk heb je het wel gedaan, maar de kans is aannemelijk dat je na het lezen van een paar strategieën het digitale boek al hebt dichtgedaan.

Als beginnende roulette speler, heb je het allemaal niet zo makkelijk. Ik ga jou helpen om het wel makkelijk te maken, want hieronder lees je drie, makkelijk te gebruiken strategieën. Ze zijn niet lastig en bieden je vooral een roadmap om structuur te verweven in jouw spel.

Zie deze drie roulette strategieën dan ook niet als het middel om veel geld te winnen. Zie ze als een manier om op een goede manier het spel te leren.

De ‘Weinig risico, lage winst’ strategie

Zoals je merkt zijn de strategieën wat anders beschreven dan dat velen van mij gewend zijn. De wat meer ‘beschrijvende’ vorm, zal je hopelijk helpen om snel onderscheid te maken welke strategie het best bij jou past. Want iedereen heeft een strategie die het best bij je past.

Als je weinig risico wilt nemen en je het niet erg vindt om je winsten wat minder uit te laten lopen, is deze strategie ideaal. Je speelt behoudend en je zorgt ervoor dat je weinig kunt verliezen. Voor de rustigere spelers, is deze tactiek dus perfect.

Volg je deze tactiek, dan zet je uitsluitend kleine bedragen in. In principe kies je meestal voor een simpele kans, zoals rood of zwart. Je zou echter ook kunnen inzetten op getallen, zolang de inzet maar minimaal is. Je zet nooit meer in dan 1 procent van je bankroll.

De ‘Veel risico, hoge winst’ strategie

Laat duidelijk zijn dat je met deze roulette strategie behalve hoge winst, ook hoge verliezen kunt lijden. Als jij hiertoe in staat bent, dan is deze strategie iets voor jou.

De spelers met een wat meer agressievere speelstijl zullen de voorkeur aan deze strategie geven doordat je continu groot kunt inzetten. Op getallen, simpele kansen, waar je maar op wilt. Zolang je maar wel 1 vast patroon kiest. Vooraf kies je bijvoorbeeld voor tien of twintig euro op simpele kansen (rood/zwart etc) en twintig euro verspreid op getallen. Hier blijf je iedere ronde aan vasthouden, zodat je een vaste structuur krijgt.

De ‘gemiddelde’ strategie

Hoe saai het ook klinkt, de gemiddelde strategie is voor op de lange termijn de leukste strategie. De behoudende strategie is veruit de slimste strategie (strategie #1), omdat je zeer lage risico’s neemt.

Je kunt de gemiddelde strategie het best zien als een roulette strategie waarbij je nooit meer dan 5 procent van je bankroll inzet. Toch kan je op veel inzetten, doordat 5 procent vaak meer dan genoeg is om mee te spelen.

Welke roulette strategie kies jij? Oefen met roulette bij www.onlineroulette.nl!