Het aantal grove fouten dat met roulette wordt gemaakt rijst de pan uit. Veel bekende gokexperts maken zich zorgen over de huidige speelstijl van veel spelers. Zij hebben hier voldoende reden voor gezien de wijze waarop er gegokt wordt.

Vanaf vandaag moet deze niet-overdachte en kortzichtige speelstijl op de roulette tafel verdwijnen. Het kost alleen maar geld, zonder dat je doelgericht probeert resultaat te behalen.

Met deze tien tips kan jij je roulette speelstijl omgooien en transformeren naar een sterke strategie.

Begin weer klein, met lage inzetten, en bouw na verloop van tijd op naar het bedrag waar je altijd op speelde.

Terug naar het begin

Wie het kleine niet eert. . We vinden het lastig om tegenwoordig nog voor lage bedragen te spelen. We hebben simpelweg niet het geduld meer om rustig te spelen. Het enige wat we willen, is binnen korte tijd zoveel mogelijk geld winnen. Door de ommezwaai naar een lagere tafel te maken, leren we weer met minder geld een leuke tijd te hebben.

Meer oefenen

Iedere keer als we een interessante roulette strategie tegenkomen, moeten we daarmee gaan oefenen. Geen ‘gelul’, we gaan eerst oefenen voordat we met echt geld gaan spelen. Op naar de gratis roulette tafel voordat we met geld gokken.

Bijhouden van resultaten?

Tijdens het oefenen houden we nauwkeurig bij hoe een bepaalde strategie presteert. Winnen we of verliezen we naarmate we de strategie langer uitproberen. Middels de automatische spin functie op de gratis roulette tafel kunnen we eenvoudig testen na hoeveel spins welk resultaat behaald wordt.

Bijstellen en uitvoeren van de strategie

Nadat je goed met een strategie of systeem geoefend hebt, kan je op de roulette tafel voor echt geld spelen. Onthoud wel dat je alleen mag beginnen met spelen op een lage inzet tafel.

Ga niet direct weer naar een hogere inzet toe, waar je niets mee bereikt.

Het is daarom ook niet een probleem als je na enige tijd op een iets hogere tafel gaat. Als het maar niet een te grote stap is waar je met een bedrag speelt dat niet in lijn ligt met je budget.

Speel met een fractie van je budget

Van je complete budget is er maar een beperkt deel waarmee je moet spelen. Speel je moet meer per ronde, dan zal je budget ook snel op zijn.

Deel daarom je budget op in een bedrag dat je per ronde wil inzetten. Dit geeft je een beter overzicht van hoeveel geld er beschikbaar is om mee te gokken.

Iedere ronde kan je weer bepalen of het bedrag omlaag of omhoog moet. Zolang je altijd maar eerst naar de huidige stand van je budget kijkt.