Makkelijker gezegd dan gedaan toch? Ja, dat is ook waar, maar het is helemaal niet lastig om te stoppen met verliezen bij online roulette. Wat gebeurt er als je niet meer verliest? Inderdaad, dan win je. Maar je vergeet mogelijk nog een andere optie, quitte spelen. Waarom zou je ooit quitte willen spelen met online roulette? Omdat je niet wilt verliezen waardoor je beter quitte kunt spelen dan verliezen. Het is een gedachte die bij veel beginnende roulette spelers heel onlogisch zal lijken. Wat je gaat merken is dat deze instelling je juist geld kan opleveren. Een online roulette speler met een realistische kijk op het spel kan veel meer successen behalen. Lees verder en gij zult ontdekken!37494095a32f49e8a3dab6f62e079b42

Ja hoor, moet ik dat echt geloven?

Van mij hoef je echt niet je speelstijl te veranderen, helemaal niet als je vaak wint. Maar als je naar ratio toch te vaak verliest en er meer geld uit gaat dan dat er binnenkomt, moet je toch echt een switch gaan maken. Deze ommezwaai is belangrijk omdat je anders eindeloos zal blijven accepteren dat het spelen van online roulette een verliesgevende activiteit is. En wat zo mooi is, dat hoeft het helemaal niet te zijn. Je kunt namelijk ook gewoon winnen met online roulette. (Dat wist je natuurlijk allang! )

Hoe je dit kunt doen, is door jezelf de simpele logica aan te leren dat je vooral moet proberen niet te verliezen met roulette. Dit is zoveel makkelijker dan dat veel mensen denken, want het eerste wat je moet doen, is stoppen met het inzetten van bedragen die niet in verhouding met je bankroll staan.

Stop met te hoge inzetten plaatsen

Een grote fout die veel mensen maken, is het plaatsen van een grote inzet nadat ze een paar keer verliezen. Deze inzet wordt vrijwel altijd geplaatst op basis van emoties en is daarom buiten proportie in vergelijking met de bankroll. Je moet altijd blijven inzetten in verhouding tot je bankroll. Is dit niet meer mogelijk? Dan moet je stoppen en het spelen van online roulette een andere keer weer voortzetten. Een gewiekste gokker is in staat om dit te accepteren en op volle kracht een andere dag weer door te gaan. Ook jij kan actie ondernemen om niet alles te verliezen met een paar simpele inzetten.

Vanaf vandaag ga jij alleen nog maar inzetten in verhouding tot je bankroll. Speel je met 10 euro aan een tien cent tafel? Dan is bijvoorbeeld je maximum inzet 50 cent. Je mag daaronder altijd komen, maar nooit boven die 50 cent. Deel je originele bankroll door 20 om je inzet te berekenen. Speel je met 100 euro, dan is je inzet

maximaal

5 euro. Ik moedig je aan om met nog lagere inzetten te spelen, omdat je dan nog meer risico beperkend kan spelen. Het is op deze manier een stuk makkelijker om op een winst uit te komen.

Probeer deze strategie eens uit!