Dit is wel een heel indringende titel: signalen dat een roulette pauze slim zou zijn. Misschien is dat ook wel mijn intentie. Want het signaal dat jij dit indringend zou kunnen vinden is het wel zeker. En ik heb mijn lijstje met signalen daarom ook zo breed mogelijk gemaakt. Want een roulette titel moet slim gekozen worden. En daar heb ik veel ervaring mee. .

Er zijn miljoenen signalen voor online roulette gevaren te bedenken. Wat wel en niet verstandig is. Wanneer het wel gevaarlijk is. Of wanneer jij je om niets drukmaakt.

Het kan kortom van alles zijn.

En dat wat het niet is, vertel ik je ook.

Je bent nerveus als je speelt

Dit is een van de roulette signalen waar ik persoonlijk wat meer moeite mee heb. Want is het echt wel zo’n probleem als je nerveus bent? Is het juist niet gezond om een beetje nerveus te zijn?

Spelers die roulette kunnen spelen zonder enige nervositeit kan juist van gezegd worden dat het ongezond is. Het is te makkelijk juist te kijken naar de spelers waar nervositeit aanwezig is en te oordelen dat roulette niet voor hun geschikt is. Dat ze mogelijk met te veel geld spelen.

Maar als je echt nerveus bent als je speelt. Dan speel je waarschijnlijk met te veel roulette geld. En dat is natuurlijk niet slim.

Denk opnieuw eens na. Wil je wel met zoveel geld spelen?

Je hebt de kosten pas achteraf door

Nadat je uren roulette hebt gespeeld besef jij je pas hoeveel er is uitgegeven. Jouw roulette budget is er in die tijd compleet doorheen gebrand. Het leek zo lekker te gaan. Alleen binnen no-time is het weg. Jouw hard-earned money is uitgegeven aan een kansspel. Je hebt het te weinig tijd gegeven. Je wilde zo snel mogelijk een leuke winst pakken.

Je wilt niet meer stoppen

Ah nog een rondje roulette! Dan stop ik echt! Dat zal vast, alleen je bent al te lang aan het spelen. Je kunt beter een roulette pauze nemen om je strategie opnieuw vast te stellen. Denk je echt dat je nu nog een fatsoenlijk bedrag gaat winnen? En stel je wint wat echt geld, kan je dit dan vasthouden?

Nee. Je kunt nu beter even afstand van roulette nemen. Kom later terug als je weer de focus hebt die nodig is.