Wij kunnen ons geen video slot van Netent voor ons halen met een feestdag als onderwerp. Hoe diep we ook graven, Netent leek nooit te zwichten voor dit thema. Dat lijkt nu anders te zijn. Want Secrets of Christmas is de nieuwe slot van Netent met als onderwerp: Kerstmis!

En om heel eerlijk te zijn is het een welkome verrassing dat Netent dit heeft gedaan. Want alle oude kerstslots zagen er niet uit.

Microgaming was de hofleverancier van dergelijke slots. Deze slots deden altijd wat je ervan verwacht, maar daar blijft het dan ook bij. Mooie graphics hoef je niet te verwachten van de ouderwetse Microgaming kerstslots. Netent laat zien dat het ook anders kan met Secrets of Christmas.

Wat ik van Secrets of Christmas vond?

Een warm gevoel

Ik ben geen echte slotmachineliefhebber. Je zal mij niet in het casino achter de slotmachines vinden als er ook roulette tafels zijn waar op gespeeld kan worden. Mocht er geen roulette zijn, dan is daarna eerst blackjack aan de beurt.

Pas als online roulette net zo lastig te bereiken is als alle andere vormen, wil ik pas naar video slots kijken.

Dat betekent niet dat ik niet kan genieten van een goede video slot. Vooral sinds Netent zich volledig heeft gestort op het produceren van video slots.

De Secrets of Christmas is weer een voorbeeld van hoe goed Netent wel niet is in het produceren van video slots van hoge kwaliteit.

Met meer dan 100 slots heeft de ontwikkelaar al een enorm assortiment. Kerstmis slots ontbraken nog.

Bij het spelen van deze slot krijg je een warm kerstgevoel. Je merkt aan alles dat er is goed is nagedacht over de indeling van de gokkast. Leuke iconen, warm aangekleed en vooral te plaatsen bij wat wij hier als kerst zien.

Spelervaring van Secrets of Christmas

Ik neem mijn taak als gokkast reviewster serieus. Als ik de kans krijg om met 100 euro een gokkast uit te proberen, weet ik wat ik moet doen.

Drie uur lang heb ik voor 100 euro kunnen spelen. Ik had mij voorgenomen precies dit tijdsbestek te gebruiken om de Secrets of Christmas slot te testen. Het resultaat was een winst van 12 euro en een hele leuke tijd. En misschien nog wel erger: ik kan nu écht niet meer wachten totdat het kerstmis is.

Daar zal mijn vriend gelukkig mee zijn ;-).