Soms heb je van die dagen in de zomer dat je gewoon niets te doen hebt. Het is zomer maar geen lekker weer en veel kennissen zijn op vakantie. Dan is het wel zo leuk om een potje roulette te spelen. Ik heb tien redenen opgesteld om jou te overtuigen vandaag voor winst te gaan op de roulette tafel.

Zo kan jij op je eigen tempo en eigen manier de verveling wegwerken terwijl je op de roulette tafel aan het knallen bent. Lees je mee?

Begin met gratis roulette

We gaan deze dag beginnen met gratis roulette spelen. Niet meteen door naar de echt geld tafels, maar eerst even lekker oefenen. Verschillende inzetten plaatsen en natuurlijk, heel veel oefenen.

Oefen met strategieën?

Op deze gratis roulette tafel, gaan we oefenen. Zoveel als we kunnen met zoveel mogelijk strategieën. Pas diverse speltactieken toe en ontdek zelf welke strategie voor jou het meest rendeert. Dan kunnen we door naar de volgende reden.

Autoplay maakt alles makkelijker

Op de echt geld roulette tafel maar ook op de gratis roulette tafel kan je gebruik maken van autoplay. Deze functie geeft je de kans om tal van strategieën rond te spelen zonder dat je aan de computer hoeft te zitten. Je kunt het spel lekker laten doorlopen en toekijken hoe je strategie het doet.

Evalueer en leer

Van iedere stap die je dus nu hebt genomen, kan je leren. Alles wat uit de autoplay strategie is voortgekomen, kan je van leren en in de toekomst toepassen.

Denk na over het resultaat dat is behaald en wat je straks op de echt geld tafel wil behalen.

Stel duidelijke doelen

Voordat we voor echt geld roulette gaan spelen, moeten we doelen stellen. Haalbare doelen waar niet te grote risico’s aan verbonden zijn. Doelen gesteld? Dan kunnen we voor echt geld gaan spelen.

Kies een echt geld roulette tafel

Er zijn diverse soorten roulette tafels te vinden, met hoge en lage limieten. Kies voor een Europese roulette tafel met een laag limiet. Als het straks goed gaat, kan je altijd nog door naar een hoger limiet.

Blijf bijhouden hoe het spel gaat

Iedere ronde moet je blijven bijhouden wat je hebt ingezet en wat er is gewonnen. Daardoor kan je iedere ronde weer evalueren of je strategie nog goed werkt. En anders pas je natuurlijk je strategie aan.

Ga voor succes

Probeer ook echt je vooraf gestelde doelen te halen. Blijf richten op het grote succes en dan haal je dat ook. Wat houd je tegen?

Speel vooral met je winst

Probeer dan ook vooral met je winst risicovoller te spelen, maar niet met de rest van je budget. Haal het meeste uit je winst door hiermee nog meer winst te krijgen. Klinkt makkelijk toch?