Afwijkingen aan het roulettewiel vinden, jaarlijks proberen nog tienduizenden spelers een afwijking te vinden. Of het echt mogelijk is anno 2015 weet niemand, want we kennen nauwelijks verhalen waardoor we zouden moeten geloven dat het mogelijk is om de uitkomst bij roulette te voorspellen. Toch zijn er zat mensen die dit wel beweren, waaronder enkele voodoo fanaten. Zij beweren dat voodoo de tafel beheerst en wanneer hier controle over te verkrijgen is de uitkomst ook te beheersen is. Volgens de voodoo is gokken duivels en is het roulettewiel juist een teken van Satan. Zij ondersteunen dit met het feit dat alle roulette getallen bij elkaar opgeteld uitkomen op 666; het getal van Satan. Voodoo roulette, bestaat het wel of niet?Voodoo doll

Wat is voodoo roulette?

In eerste instantie is een vraag die we kunnen stellen of het mogelijk is om de baan van het rouletteballetje te beheersen om vervolgens een getal te genereren dat overeenkomt met het getal dat we graag zouden willen zien.

Naar mijn mening is dit niet mogelijk met moderne roulettewielen. De technologie achter deze desbetreffende wielen is zo geraffineerd dat het beheersen van het roulettewiel niet mogelijk is. Vooral de roulettewielen die werken middels een random number generator zullen geen afwijking vertonen. Alleen als je miljoenen rondes achter elkaar zou controleren zou het kunnen voorkomen dat een afwijking zich voordoet. Echter wil ik je dit advies niet meegeven, want ik ben bang dat je dan een wat saai leven tegemoet zal gaan.

Voodoo roulette is iets wat we nog maar net kennen, terwijl het al honderden jaren geleden in de boeken van indianen beschreven stond. Voodoo komt oorspronkelijk uit Haïti waar het werd toegepast om de duivel te verdrijven. De laatste jaren kennen we het vooral van veel Hollywood blockbusters.

Voodoo wordt meer gezien als een magie dan een ware religie. Als we het over voodoo hebben denk je al snel aan de poppetjes die voodoo indianen gebruiken. Middels deze poppetjes proberen ze de controle over het bewustzijn van andere mensen over te nemen.

Op deze manier zou ook voodoo roulette moeten worden toegepast. Echter om dit te doen, zou de voodoo dus controle moeten nemen over het bewustzijn van de roulette dealer. En dat zou ook weer betekenen dat de roulette dealer in staat zou moeten zijn om de uitkomst van roulette te beheersen. En op dat punt kunnen we eigenlijk al stoppen, want een roulettedealer heeft geen invloed op de uitkomst. Indien dat wel het geval was geweest, had het zin gehad om nog verder op roulette voodoo in te gaan. Maar roulette voodoo is simpelweg op geen manier logisch of realistisch te noemen, vooral omdat er zoveel factoren zijn die als waar bestempeld zouden moeten worden voordat we kunnen concluderen dat voodoo roulette zou kunnen plaatsvinden.

Wat moet je dan wel doen? Want er bestaat ook nog zoiets als een voodoo roulette strategie. En daar lees je hier meer over.