Voor iedere online gokker kan de eerste keer roulette soms een beetje onwennig zijn. Waar moet je nu eigenlijk op inzetten en wat is slim? Is er wel een manier om de dealer te verslaan en is de mythe dat roulette een duivels spel is waar? De belangrijkste roulette tips zullen per letter in dit artikel worden toegelicht. Want iedere online gokker zou op de hoogte moeten zijn van deze roulette tips die jou gaan helpen bij het beter worden in online roulette!girl_roulette

De R van Rust

Bij roulette is rust heel belangrijk. Je kunt niet altijd winnen bij roulette, daarom is het handig om rekening te houden met een mogelijk verlies. De kunst is om, wanneer je verliest, niet de daaropvolgende ronde meer in te zetten om dit verlies te compenseren. Probeer daarom altijd rust in je spel te houden.

De O van Opletten

Je hebt maar een beperkte hoeveelheid tijd om je keuze te maken voor een bepaalde inzet. Doorgaans heb je maar een seconde of 20 de tijd om je inzet te plaatsen. Bepaal daarom terwijl de vorige ronde nog bezig is op welke getallen of outside bets je zou willen inzetten. Zo kom je nooit in tijdsnood en heb je alsnog voldoende tijd om je inzet te plaatsen.

De U van Uitkijken

Bij roulette is het soms lastig om te beoordelen wanneer je op je hoogtepunt zit. Probeer uit te kijken voor het te lang doorgokken bij online roulette. Heb je het idee dat er een losing streak aankomt? Kijk dan uit en probeer op tijd te stoppen.

De L van Laag inzetten

Je hoeft bij roulette niet perse hoog in te zetten om veel te kunnen winnen. Roulette is zo ongekend populair omdat je met een inzet van een tientje op een getal al 360 euro zou kunnen winnen. Onthoud daarom dat je niet perse veel zou moeten inzetten om een leuk bedrag bij roulette te winnen.

De E van Entertainment voor allen

Probeer roulette leuk te houden, want het is tenslotte een spel dat erg gezellig kan zijn. Zet niet meer in dan dat je zou willen verliezen en verlies vooral niet de plezier bij roulette. Want niets is leuker dan een gezellig avondje roulette met vrienden!

De T van Trukendoos

Wil jij andere casino bezoekers verbazen? Doe dan de snake bet roulette strategie. Hiermee vorm je met je fiches een slang op het veld en laat je iedereen nog een keer goed kijken naar jouw bijzondere inzet.

De T van tijd

Het is niet slim om te lang roulette te spelen. Als je het spel zat bent, of je nu wint of niet, is het slim om even pauze te nemen. Te lang roulette spelen gaat je niet meer geld opleveren.

De E van Erg veel oefenen

Als jij met roulette blijft oefenen kan jij door de tijd heen nog beter worden in het spel. Je hoeft echter niet altijd te betalen om beter te worden in online roulette. Je kunt er ook voor kiezen om roulette in een gratis oefenspel verder te oefenen.