Tips voor het spelen van roulette zijn overal te vinden. Een forum vol met roulette tips bestaan jammer genoeg niet. Al ben je er waarschijnlijk hard naar opzoek. Omdat er nog geen forum is dat zich hier opricht, voel ik mij verantwoordelijk om jou van goede tips te voorzien. Deze tips laten je meer leren over het spel, speelwijze en manieren om winstgevend te spelen.

Alle tips zijn eenvoudig toe te passen. Ook zijn ze op alle limieten te gebruiken en hoef je dus niet naar hogere limieten toe om te profiteren van deze tips.

Benieuwd naar onze roulette forum tips? Lees dan snel verder!

Roulette forum tip 1: Speel met je eigen geld

Het is de meest basale tip die we kennen, vergeten mag de tip echter niet worden. Speel altijd met geld dat van jezelf is. Speel nooit met geld dat door iemand anders is voorgeschoten of is geleend. Je komt snel met geld in de knel wanneer je met tegoeden speelt die niet tot jouw eigen vermogen behoren.

Daarom komt vervolgens nog bij dat je nooit en te nimmer geld op het spel moeten zetten waar anderen op rekenen. Spaar jij voor iemand anders, om bijvoorbeeld de opleiding te betalen? Dan kan je het niet maken om dit geld te gebruiken om mee te gokken.

Zelfs als je wint, ben je op een onjuiste manier bezig geweest met geld dat voor iemand anders bedoeld was. Verlies je, dan zal je diep in de put zitten. Je hebt namelijk geld verloren waar iemand anders op rekent.

Roulette forum tip 2: Weet hoeveel je moet inzetten

Deze roulette forum tip kan je helpen om veel slimmer met je geld aan de roulette tafel om te gaan. Het tempo ligt namelijk aardig hoog als je veel speelt. Je moet daarom opletten hoeveel je wanneer inzet.

Zet je te veel in een vroeg stadium in, dan riskeer je dat je al snel veel geld kunt verliezen.

In een vroeg stadium kan je dus beter met kleine bedragen inzetten. Je kunt deze bedragen verhogen wanneer er winst begint binnen te komen. Hoe meer winst er binnenkomt, hoe meer je de inzet kunt verhogen. Je snapt al welke tip er hierna aan komt, want deze sluit perfect aan op de gedachte van roulette forum tip 2.

Roulette forum tip 3: Speel met je winst

Indien het mogelijk is, is dit de beste tip die ik je kan meegeven. Spelen met je winst is een roulette forum tip die ik vaak zie staan op dergelijke fora. Je kunt door de winst te gebruiken als bankroll agressiever spelen en dus ook meer winnen. Ideaal toch!