Dit weekend is het Pasen, een weekend dat we eigenlijk niet mogen gokken. Maar dat doen we natuurlijk wel, want het is een eeuwenoude norm dat je met Pasen niet gokt, werkt of ook maar iets doet. We zouden moeten rouwen, en dat doen we door ons welverdiende geld te verhogen. Tenminste, dat is ons doel. Of het ons gaat lukken? Joost mag het weten. We gaan het tenminste wel proberen met de Paas roulette strategie.

Deze strategie heeft een wat uniekere aanpak dan wat je gewend bent van mij. Het is een strategie die bij jou totaal anders zou kunnen verlopen dan wat er bij mij gebeurde. Volg de strategie goed en leer ervan.

Maximale bankroll € 150,-, Minimale bankroll € 50,-

Om deze roulette strategie uit te proberen moet je met tenminste 50 euro aan tafel gaan zitten. Je kunt ook met 150 gaan spelen, alhoewel 50 ook al voldoende is om mee te spelen. In dit geval heb ik gekozen voor een bedrag van 150 euro, dus alle inzetten die ik plaats zou je door drie moeten delen om de roulette strategie te gebruiken voor je eigen spel.

Allereerst zet je op een simpele kans in, bijvoorbeeld rood. Ik deed dat met 50 euro en ik won. Mijn bankroll was nu 200 euro. Dan ga je keuzes maken, ga je met je winst doorspelen of ga je het harder aanpakken.

Ik koos ervoor alleen met mijn winst door te spelen, waardoor ik weer voor een inzet van 50 koos. Nu plaatste ik mijn inzet op odd, ofwel alle oneven getallen.

In de hoop dat er een oneven getal zou vallen, had ik het helaas fout. Toch liet ik mijn inzet staan in de hoop de 50 weer terug te winnen. Ik moest dus weer hopen op een oneven getal, en nu had ik het wel goed.

Aangezien de oneven getallen nu wel moesten komen, en ik mij lucky voelde, liet ik mijn inzet staan. Het resultaat? Er kwam weer een oneven getal, namelijk 7, lucky number 7.

Ik zat nu op 100 euro winst, terwijl ik met 150 begon. Een bankroll van 250, in principe is het slim om nu te stoppen. Je zit op een winst van meer dan 50 procent en als je meer wilt, zal je ongetwijfeld ook meer risico nemen.

Als je door zou willen spelen, raad ik je aan om met inzetten van 25 euro op rijen of kolommen te spelen. Je neemt dan een risico van 1/3 maar je hebt wel voldoende speling om te winnen. Wat nog slimmer is, is om 25 per rij voor 2 rijen in te zetten. Want ook die won ik, twee keer achter elkaar. Toen kwam er uiteindelijk een winst uit van 150 euro. Prima, ik sloot af en voegde het geld aan de bankrekening toe.