Wat maakt nou precies een goede roulette strategie? Wij zijn zelf ook al jaren aan het schrijven over online roulette en ook wij durven geen strategie als beste te bestempelen. De reden dat we dit niet doen, is doordat een roulette strategie iedere keer een ander resultaat kan geven.

Wij kunnen je wel vertellen wat wij goed vinden aan een roulette strategie. Hierdoor kan jij zelf je strategie vormen. De beste strategie begint namelijk bij jezelf.

Onderschat vooral niet hoe belangrijk een roulette strategie wel niet is. Wij vertellen je daarom wat je moet weten.

Duidelijke lijn

Een goede roulette strategie moet voorzien zijn van een duidelijke lijn. Deze lijn geeft jou namelijk weer wat je wel en niet moet doen. Een vaste inzet per ronde moet aangegeven zijn. Dit stukje informatie zorgt ervoor dat het een duidelijke strategie blijft.

Veel roulette strategieën zoeken namelijk al snel het onbekende op. Dat helpt je op geen manier, aangezien je dan vaak niet meer weet wat voor een inzet je moet plaatsen.

Dergelijke ‘fouten’ in een roulette strategie zorgen voor kosten. Deze kosten ontstaan bijvoorbeeld doordat je te lang doorspeelt. Een duidelijke lijn moet ook weergegeven wanneer de strategie afgelopen is. Wat een goede strategie doet onderscheiden van een slechte, is dat er aangegeven is wanneer de strategie ten einde is gekomen.

Als jij een betere roulette speler wilt worden, moet je openstaan voor strategieën waar zulke disciplinaire onderdelen in verwerkt zijn.

Experimentele strategieën zijn leuk op de oefentafel. Maar voor echt geld ben je vaak beter uit met een sterk gestructureerde strategie.

Voor jouw budget

Waar ook niet iedere roulette strategie aan voldoet, is dat het bij jouw strategie past. Veel strategieën zijn namelijk lastig of zelfs niet aan te sluiten op een lager budget.

De Martingale Strategie is er zo een. Het Martingale systeem kan je eigenlijk alleen gebruiken als je een aardig budget voor handen hebt. Stel je voor dat je iedere ronde moet verdubbelen, dan moet je zeker tien keer de minimuminzet kunnen verdubbelen. Doe je dat bij vijf euro, dan zit je zo over de duizend heen.

Kijk altijd goed naar de roulette strategie voordat je van plan bent de strategie daadwerkelijk te gebruiken. Het kan je veel geld besparen als je weet dat je een systeem moet kiezen dat bij je budget past.

Kijk naar jezelf

En als het dan een keer fout gaat, durf dan ook naar jezelf te kijken. Waarschijnlijk ben je met een te hoog bedrag gaan gokken en was het geld op voordat je het door had.

Een strategie kan jou helpen om zulke situaties te voorkomen. Maar dan moet je er wel voor open staan. .