Ben jij zo’n ongekend grote fan van roulette dat jij roulette spelletjes zoekt voor thuis? Leuk om te horen! Jij bent namelijk precies de speler waar ik dit artikel voor geschreven heb. Voor thuis en online heb ik veel spelletjes in petto waar je vast nog niet van afweet.

Een lijst vol met dingen die jij eigenlijk heel erg leuk vindt. Meer dan de helft van de spellen is gratis te spelen. Dus noem jij eens een reden op om geen van deze spellen te spelen? Ik weet het, die zijn er natuurlijk niet.

Om de lijst te bekijken, scroll je een stukje omlaag om alles te zien wat ik jou wil vertellen. En dat is een hoop, want de roulette spelletjes zijn er in overvloed.

Egg roulette

Dit spel kwam vorige week nog bij ons aan bod, want in Amerika is het zeer populair aan het worden. Hier spelen we het nog maar verrassend weinig. Als het aan mij ligt, gaat daar binnenkort verandering in komen.

Egg roulette werkt ongelofelijk simpel. Je hebt nodig: zes eieren, kookstel en een hoop enthousiasme. Door Egg roulette te spelen ga je namelijk ongelofelijk veel lol hebben.

Het eerste wat je doet is zorgen voor 1 rauw ei, die je dus moet koken, en vijf hardgekookte eieren. Om Egg roulette goed te begrijpen, kan je het zien als Russische roulette met eieren.

Jij gaat tegenover je tegenstander zitten. Om ste beurt pak je een ei en sla je deze kapot op je eigen voorhoofd. Tenminste, als het een rauw ei is. Want de winnaar is de speler die ervoor zorgt geen vies hoofd te krijgen. En dat doe je door net dat beetje geluk te hebben. Iedere ronde wordt er dus een ei gepakt en sla je deze op je hoofd. Stuk? Dan heb je pech!

Doritos Roulette

Dit was vorig jaar ons meest gelezen artikel en dat kwam niet doordat je dit spel in een casino kunt spelen. Doritos roulette is roulette met pittige chips. Je pakt om de beurt een handje Doritos roulette chips. Als je geluk hebt, dan pak jij niet de extreem pittige chips. Maar heb je net iets te veel pech, dan staat je mond in de fik!

Doritos roulette is natuurlijk zo populair geworden doordat het zo lekker spannend is. Hoe lekker de chips ook is, op den duur komen de pepers in het spel en dan proef je toch echt hoe pittig Doritos roulette wel niet kan zijn.

Welk spel ga jij spelen? Laat het ons weten!