Het lijkt wel erg goedkoop, voor tien cent per ronde roulette spelen. Dat betekent inderdaad dat je ook minder kunt winnen, indien je continu tien cent blijft inzetten. Echter is dat niet het doel van de tien cent tafel, er zitten namelijk andere doelen verbonden aan het spelen van tien cent roulette. Veel voordelen komen er bij het spelen van tien cent roulette kijken en daarvan bespreek ik de belangrijkste in dit artikel. Ik zal je stap voor stap vertellen over hoe jij jezelf kunt verbeteren door het spelen van tien cent roulette. Benieuwd? Lees dan snel verder!Roulette_mieten

Met een wat hoger bedrag aan de tien cent tafel

Je denkt misschien dat het spelen van tien cent roulette saai is omdat je maar weinig geld kunt winnen maar dat is niet het geval. Afhankelijk van de strategie die je gebruikt, kan je alsnog binnen korte tijd een mooie winst behalen. Ik raad je aan om met een wat hoger bedrag aan de tien cent roulette tafel te gaan zitten. Hierdoor kan je, wanneer het nodig is, ook wat meer inzetten. Er zitten natuurlijk maximumlimieten aan de 10 cent tafel verbonden, maar als je eenmaal het maximum bereikt kan je door naar de volgende roulettetafel.

Tien cent per ronde is natuurlijk niets, maar dit maakt het wel mogelijk om strategisch te gaan spelen.

Uittesten van roulette strategieën?

Een belangrijk voordeel van de tien cent tafel is dat je tegen lage bedragen complete roulette strategieën kunt uitproberen. Als we normaal gaan gokken, betalen we enorme bedragen als tafelminimum. Als je bijvoorbeeld een gokje waagt in een fysiek casino aan een live roulette tafel, ligt de minimuminzet vaak rond de 5 euro. Dit is maar liefst 50 keer zo groot als de tien cent tafel. Daarom is de tien cent tafel zo geschikt voor het uittesten van roulette strategieën, aangezien je eindelijk kan ontdekken welke roulette strategie voor jou werkt zonder honderden euro’s uit te geven. Ook is het beter mogelijk om de voor velen ontoepasbare Martingale strategie toe te passen. Als je dan gaat verdubbelen, namelijk met 10 cent, 20 cent, 40 cent, 80 cent, 1.60 etc. Gaat het een stuk minder hard dan wanneer je gebruik maakt van een 5 euro startinzet. Dan zit je binnen de kortste keren al op een inzet van 1000 euro per ronde.

Verantwoord spelen

Heb je het idee dat het spelen van roulette aan de duurdere tafels je te veel geld kost en dat stoppen soms lastig is? Dan is het spelen aan de tien cent tafels zeer verstandig, aangezien je dan veel roulette kunt spelen zonder veel geld uit te geven. Wil je helemaal geen geld meer uitgeven aan roulette? Dan kan je altijd aan de gratis tafels plaatsnemen waar je geen cent voor hoeft te betalen. Als je vervolgens het idee hebt dat je weer de controle over je gokgedrag hebt, kan je de overstap weer maken voor de roulette tafels voor echt geld.

Zo kan je gratis en voor niets overstappen van verschillende roulette tafels!