Ja, je leest het goed, roulette is een makkelijk spel dat je binnen een uurtje compleet kan leren. De basis principes van roulette zijn niet complex en daarom aan iedereen binnen korte tijd uit te leggen. Toch beginnen veel roulette spelers zonder zich ook maar even te verdiepen in de materie al met het spelen van roulette. Als jij nog niet vaak roulette gespeeld hebt, is het van waarde dat je nu het nog handig is, de basis materie van roulette onder handen neemt. Doe er alles aan om zoveel mogelijk over de basis van roulette te leren zodat je voor jezelf een speelstijl kunt vormen. Ik vertel je in dit artikel namelijk ook hoe je dat kunt doen.166-22022014100715-2

Leer de inzetmogelijkheden?

Voor de eerste keer een roulette tafel in je zicht? Dan zal je vast het idee krijgen dat er wel heel veel inzetmogelijkheden zijn. Dat klopt, maar veel inzetmogelijkheden zorgen voor hetzelfde resultaat, het enige verschil is dat je op andere combinaties inzet. De uitbetalingsfactoren zijn in 6 soorten onder te brengen, waarvan de kleinste een verdubbeling is en de grootste maar 35 je inzet is.

Als je netjes alle inzetmogelijkheden bekijkt en uitprobeert aan de gratis roulettetafel, kan je eenvoudig het spel leren kennen.

Speel gratis roulette

Het spelen van gratis roulette is voor iedere beginnende speler ten zeerste aan te raden. Dit is de makkelijkste manier om alle aspecten van het spel te kennen en handig te worden met roulette. Je kunt volledig vrijblijvend en gratis roulette spelen zonder ook maar een cent uit te geven. Merk je dat het goed gaat, dan is een overstap naar de betaalde tafels altijd een optie. Vanaf dat moment kan je ontdekken of gokken ook op de betaalde roulette tafel goed voor je gaat.

Wissel van strategie

Ik vertel je het in tal van andere artikelen wel vaker, de strategieën die er zijn voor roulette zijn niet altijd even goed. Door op de gratis roulette tafels de strategieën uit te proberen, voor jezelf een selectie van bruikbare strategieën te maken om vervolgens de strategie uit te proberen op de betaalde roulette tafel, is een uitstekend plan.

Voor iedereen werkt een strategie weer anders en zal het ook voor andere resultaten zorgen. Ik wil je daarom ook vooral aanraden niet al te snel een roulette strategie af te schrijven. Als jij een strategie uit test, moet je dit ook met verschillende bedragen doen zodat meerdere situaties bekeken worden.

Lukt dit en kan je zo makkelijker geld winnen, dan weet je dat deze strategie misschien wel bij jou kan werken.

Let op de uitgaven

Roulette is een snel spel waarbij geld er snel doorheen kan gaan. Een scherpe en realistische focus is nodig om niet je geld binnen korte tijd kwijt te zijn. Blijf daarom voortdurend bezig met je budget zodat je precies weet hoeveel ruimte er nog is om een bepaalde strategie toe te passen.