Je kan het je als roulette speler niet veroorloven om aan de roulette tafel te staan, in je zak te voelen, om vervolgens te ontdekken dat al je fiches op zijn. In het ergste geval is er zelfs geen geld meer op je pinpas, wat betekent dat je finaal de fout in bent gegaan. Het is de nachtmerrie van iedere gokker. Je laat je even volledig gaan om vervolgens te ontdekken dat je elke cent vergokt hebt. Dit wensen we niemand toe waardoor we je willen behoeden om blut te raken met roulette. Met de juiste controle kan jij voorkomen dat je ooit in een situatie terechtkomt waarin je blut raakt. Wees daarom verstandig en lees goed het onderstaande door.

Te weinig geld op je rekening? Ga niet gokken!

Roulette spelen als er nog maar weinig geld op je bankrekening staat is misschien wel het domste dat jij als speler kunt doen. Een speler met een gezond verstand zou nooit de keuze mogen maken om nog roulette te spelen wanneer het geld bijna op is. Daarom kan jij ook niet van jezelf vragen om naar de roulettetafel te gaan als je budget op is.

Stel jezelf de vraag of je wel wilt gokken met zo weinig geld. Wees verstandig en wacht totdat je weer meer geld hebt. Ook moet je alleen gokken als je zeker weet dat er voldoende geld overblijft om prettig van te leven. Zie het geld waarmee je gokt als geld dat je echt kunt missen. Als je het verliest, mag je er

geen

slechte gevoelens aan overhouden. Als dat wel het geval is, is gokken misschien niet iets voor jou.

Schaal niet te hard op

Ben je lekker aan het winnen? Dan is het erg aantrekkelijk om je inzet per ronde op te schalen zodat je nog meer kunt winnen. Door dit te doen loop je echter wel het risico dat je opeens na een paar rondes verlies alles kwijt bent. Daarom kan jij niets anders doen dan uit te kijken voor dergelijke situaties. Schaal niet zomaar op en doe niet niet met dezelfde factor als waarmee je wint. Je hoeft anders echt niet vreemd op te kijken als je geld allemaal in de handen van de dealer is. Bij roulette kan het ontzettend snel gaan waardoor het bijhouden van de uitgaven noodzaak is.

Stop als het niet lekker gaat

Waar veel spelers problemen mee hebben is het herkennen van het punt dat het niet meer slim is om door te gokken. Dat punt komt bij sommige spelers al vrij snel, vooral als de emoties de keuzes gaan maken en niet het rationele. Wanneer je op basis van je emoties gokt, kan je geen goed overwogen keuzes maken omdat je gokt om je geld (terug) te winnen. Het kan daarom op geen manier goed zijn om door te gaan, waardoor jij moet kiezen om lekker naar huis te gaan of om het online casino af te sluiten. Aan jou de keuze. .