Voor wat bizarre weddenschappen kan je mij altijd wel wakker maken. Helaas was er vannacht niemand die mij voor dit heuglijke bericht kon wakker maken. Zoals altijd was mijn RSS-feed gevuld toen ik wakker werd met veel casinonieuws. Van alle updates, was de weddenschap van Mike Noori veruit het leukst.

Als je mij goed kent, weet je dat ik altijd wel in ben voor een weddenschap. Wat de stakes ook mogen zijn, als ik in het tegendeel geloof durf ik vol tegen je in te gaan.

Mike Noori is ook zo’n persoon, alleen hij heeft een bankroll waar ik van zou dromen. Zijn weddenschap gaat momenteel de ronde en dat is in Vegas het gesprek van de dag.

McDonalds liefhebber

Mike Noori, die volgens velen een groot liefhebber van McDonalds zou zijn, zegt dat hij 1000 dollar aan McDonalds bestellingen kan opeten, verteren en dat allemaal binnen 36 uur.

We hebben het hier niet over een wereldberoemde pokerprof, dus de kans dat Mike met deze weddenschap bekend probeert te worden is zeer aanwezig. Hij moet hier echter wel wat voor overhebben, want als hij aan deze weddenschap zou willen voldoen, dan moet hij tenminste 66000 calorieën eten in 36 uur. Inderdaad, voor het schamele bedrag van 1000 euro gaat deze pokeraar proberen om zich nog dikker te maken.

Want echt dun is Mike Noori niet en dat zag toernooidirecteur Matt Savage goed. Er zijn volgens de toernooidirecteur al meer spelers die op de weddenschap hebben ingezet, waardoor de stakes oplopen tot een goede 200.000 dollar. Met een 5 op 1 weddenschap, kunnen gokkers een groot bedrag winnen mocht Mike Noori de weddenschap nakomen.

Hoe gaat Noori dit aanpakken?

Het game-plan van Noori is uitgebreid genoeg om te kunnen winnen. Hij verwacht te beginnen met 500 dollar aan appelstukjes, dat bij de Amerikaanse McDonalds te koop is. Vervolgens eet hij nog eens voor 200 dollar aan salades, inclusief bacon, kaas en overige toevoegingen.

Hij mag echter niet onbeperkt ‘gezonde’ items eten. Noori moet van Savage tenminste voor 300 dollar aan ‘frituur-gerelateerde’ snacks eten. Ook mag hij geen blender gebruiken en de complete maaltijd per keer opeten, behalve het Happy Meal speeltje natuurlijk.

Ook is het toegestaan om over te geven zolang hij het niet expres doet. Als hij overgeeft, hoeft Noori dus niet extra bij te eten. Zolang er voor 1000 euro aan McDonalds het lichaam ingaat binnen 36 uur, zal hij de weddenschap winnen.

Met meer dan 50 gokkers die al op de weddenschap zijn ingestapt gaan het spannende uren voor Noori worden. Gaat het hem lukken? We laten het je weten.