Weer een zwart getal, terwijl je al vijf rondes achter elkaar op rood inzet. Het lijkt je maar niet mee te zitten, want iedere keer als juist jij op rood inzet, valt er een getal dat niet rood is. Je hebt continu pech en dat draagt niet bij aan jouw plezier in het casino.

Je doet er alles aan om het roer om te draaien, maar er komt geen verandering in het spel. Hoe ga je dan met de pech van roulette om? Hoe zorg jij ervoor dat je alsnog kunt winnen?

Pech en roulette, vaak is het iets waar we helemaal niets aan kunnen doen. We kunnen het niet voorkomen alleen we kunnen er wel voor zorgen dat de gevolgen beperkt blijven.

Hoe je dat kunt doen, vertel ik je in dit artikel.

Kijk ontzettend goed naar je huidige bankroll

De wijze waarop dit artikel ofwel handleiding is opgebouwd, is door een situatie te pakken die we allemaal kennen. We starten voor het gemak met een bankroll van 100 euro, op een tafel waar een minimuminzet van 5 euro op staat. Vervolgens kijken we naar de inzetten die op de tafel worden geplaatst. Vaak zien we dat de gemiddelde inzetten hoger zijn dan wij normaal plaatsen. Aanlokkelijk om ook hoog in te zetten. Alvast een korte tip: volg nooit de inzetten van andere spelers, kies een inzet die bij jouw bankroll past.

En bij een bank roll van 100 euro, past een inzet van hoogstens 5 euro per ronde. Als je op losse getallen minder dan 5 euro kunt inzetten, is dat een goed plan. Zo voorkom je namelijk dat je opeens met een lagere bankroll aan de roulette tafel zit dan je in eerste instantie had ingepland.

Bepalen van je inzet

Nu je weet wat je per ronde in moet zetten, kan je ook direct herkennen dat het geen drama zou zijn als vijf keer achter elkaar een zwart getal zou vallen als je alleen maar op rood inzet. In dat geval zou je namelijk maar 25 euro, ofwel 25 procent, op een bankroll van 100 euro verliezen.

Je hebt dan drie keuzes, of je blijft op dezelfde voet doorspelen en je hoopt dat je vijf rondes achter elkaar wint (kleine kans), je verhoogt je inzet naar tien euro en je hoopt tenminste 70 procent van de volgende rondes te winnen of je kiest ervoor om op getallen in te gaan zetten.

Besluit je om op getallen in te zetten, dan kan je nog steeds met het bedrag van 5 euro spelen, aangezien de potentiële winst stukken hoger is. Mijn voorkeur gaat dan ook naar deze optie uit, omdat je duurzamer met je budget om gaat.

Meer roulette tips? Check www.onlineroulette.nl!