Binnen slechts 24 uur begeef jij je in een nieuw jaar, namelijk het prachtige 2017. Dit jaar heeft ons veel mooie momenten en nieuwe roulette strategieën gegeven. Toch zijn er altijd nog lessen die er niet altijd even goed in zijn gekomen. Deze lessen, geef ik je nogmaals. Hierdoor weet jij precies wat in 2016 de beste tips waren en spijker je nog even bij.

Nadat jij weer helemaal op de hoogte bent van de belangrijkste tips van 2016, kan je als een speer door naar het volgende jaar. Want we hopen natuurlijk allemaal dat 2017 het jaar wordt waarin jij hoge ogen gooit.

Benieuwd naar de beste tips die we jou in 2016 gaven? Lees dan snel verder!

Roulette Auto Pilot

In 2016 kwam dit artikel met gemak onze top vijf meest gelezen artikelen binnen. Ons artikel over de Roulette Auto Pilot was voor velen een revelatie, gezien de mogelijkheden die de Roulette Auto Pilot te bieden heeft. Als beginnend of ervaren speler kan de pilot bijzonder goed van pas komen.

Stel je voor, je hebt een vaste roulette strategie en je weet dat je deze strategie toch al iedere ronde gaat gebruiken. Ook hoef je de hoogte van de inzet of de invulling van de roulette strategie niet iedere ronde aan te passen. Als dit allemaal het geval is, dan is de Roulette Auto Pilot perfect voor jou.

Je kunt de Roulette Auto Pilot optie vinden als je met je ogen verhuisd naar het begin van de axis, ofwel linksonder. Je dient natuurlijk eerst wel verbonden te zijn met een online casino en je te bevinden in de roulette client. Daarna kan je pas gebruik maken van de Roulette Auto Pilot, welke verwerkt zit in het spel.

Een groot voordeel van de Roulette Auto Pilot is dat je zelf kan kiezen hoeveel rondes jij de auto pilot laat doordraaien. Dit is ideaal voor het uitproberen van een roulette strategie om te kijken hoe goed de strategie werkt. Ook kan je bij sommige roulette wielen instellen dat de auto pilot stopt bij het behalen van een bepaalde winst. Dan hoef je helemaal niet meer op te letten wat er op het roulettewiel gebeurt!

Stop wanneer je ‘m popt

Als je met het gokken bezig bent en je wint, dan is het slim om tijdig te stoppen. Want als je stopt op je hoogtepunt, zal je altijd tevreden terug kunnen kijken op het gokken.

Wil je het hoogtepunt herkennen? Dan is het makkelijker om gewoon een punt aan te wijzen waarop je standaard stopt. 100 procent winst is vaak een goede graadmeter voor een hoogtepunt!