Online roulette is een complex spel waar winnen niet iedere keer mogelijk is. Dat is ondertussen iets wat op een tegeltje gedrukt mag worden. Deze wijsheid is bij de meeste spelers bekend. Daarom kunnen we door naar de belangrijkere vragen die ons bezighouden. Welke levels moeten we op online roulette spelen en wat zijn die levels eigenlijk?

Levelen met online roulette, lastig, wel het redmiddel om tot een ideale winst te komen. Het hele proces rondom levelen leg ik in de toekomst nog vaker aan je uit. Allereerst help ik je bij het bepalen van het juiste level waar je op speelt. Want deze levels resulteren vaak in stijgingen in jouw winst.

Dit zijn levels bij online roulette

Laten we beginnen waar we horen te beginnen, namelijk bij het begin. Hier bepalen we namelijk op welk level we gaan spelen.

Levels zijn de inzetlimieten van online roulette. Deze variëren van lage inzetten tot hoge inzetten. Lage inzetten zijn inzetten vanaf tien cent, dus zeer lage stakes. Vaak kan je op deze tafels niet meer inzetten dan tien euro, waardoor we met recht de bets van 10 cent tot 10 euro lage stakes kunnen noemen.

Kijken we verder, dan zie je dat de medium-stakes lopen van 10 euro tot circa 100 euro. Ga je hoger dan dat, dan hoor je direct bij de high-stakes. Deze stakes gaan eigenlijk door tot het oneindige. Ook al hoor je af en toe wel termen als super-high-stakes voorbijkomen, wat staat voor inzetten boven 5000 euro.

Kiezen van de juiste levels

Dan gaan we nu eindelijk de juiste levels kiezen. The moment we’ve all been waiting for.

Hoe kan je de juiste levels met online roulette kiezen?

De eerste variabele voor het kiezen van het juiste level, is je huidige bankroll. Aangezien je nooit met je hele bankroll aan tafel moet gaan zitten, gaan we een percentage kiezen waarmee gespeeld gaat worden.

We kiezen een percentage op basis van je speelstijl. Speel je risicovol, met veel fiches op losse getallen en hoge inzetten per ronde? Dan kiezen we voor een klein deel van je bankroll, bijvoorbeeld 20 procent. Speel je behoudend en minder agressief, door bijvoorbeeld minder veel fiches in te zetten of juist op halve kansen te spelen (rood/zwart etc). Dan kan je voor maximaal 35 procent kiezen, ook al is mijn advies om 30 procent te kiezen.