Het gemiddelde budget waarmee een speler online roulette speelt ligt rond de 50 euro. In Nederland kiezen we graag voor een bedrag dat nog verantwoord is, en 50 euro is in dit geval perfect.

Toch weten maar weinig van ons hoe we slim met 50 euro kunnen omgaan. Daarom licht ik toe hoe jij slim met 50 euro online roulette kunt spelen. Ik vertel je hoe je succesvol een strategie toepast en wat zo slim is aan het gokken met je winst.

Want ook met een budget van 50 euro kan jij ervoor zorgen dat je met een flink eindbedrag naar huis kan.

Benieuwd naar mijn online roulette tactiek voor dit budget? Lees dan snel verder!

Waarom 50 euro?

Er zijn in principe twee bedragen waar ik mij prettig bij voel als ik online roulette speel. Dat zijn 50 en 100 euro. Beide bedragen zijn in iedere situatie schappelijk en kan iedereen missen. Dat is natuurlijk wel met de gedachte dat je na een verlies, niet meteen weer 50 of 100 euro bijstort. Als je verliest, is het niet de bedoeling dat je direct weer gaat verder spelen.

De keuze voor 50 of 100 euro dient gemaakt te worden op basis van de minimuminzet. Als de minimuminzet 1 of 2 euro is, kan je prima met 50 euro spelen. Wanneer je echter op een tafel speelt met een minimuminzet van 5 euro, dan is 50 euro te weinig. Je zou dan maar 10 rondes kunnen spelen wanneer je iedere ronde de minimuminzet in zou zetten.

Voor een minimuminzet van 5 euro, moet je dus je budget laten stijgen tot 100 euro. Dit geeft jou de kans om tenminste 20 rondes te spelen zonder te winnen. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.

De beste 50 euro tactiek

Persoonlijk speel ik graag op losse getallen. Wanneer ik dan ook op een 1 euro tafel kan spelen, zet ik veelal op 3 tot 4 getallen in. Als ik win, pak ik dan alsnog een winst van 33 euro. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk rondes te winnen. Als je 4 rondes van de 20 het juist getal hebt, sta je nog steeds op een winst. Volgens dit spelverloop zou je winst uitkomen op 64 euro, terwijl je maar voor 1 euro per getal speelt!

Je kunt dergelijke tactieken naar eigen wens inrichten. Alleen zou ik er zelf altijd voor kiezen om op losse getallen te spelen. Op simpele kansen zal je toch met hogere bedragen moeten spellen om dit lucratief en dus interessant te maken.

Voor het budget van 100 euro op een 1 euro tafel, kan je altijd wat agressiever spelen. Je zou dan of op meer getallen of met hogere bedragen op getallen kunnen inzetten.

Ook online roulette tactieken uitproberen? Bekijk dan hier welke online roulette tafels er allemaal zijn!