Heb je haast en wil je snel wat geld winnen? Dan zijn er meerdere (risicovolle) strategieën waarmee je binnen een minuut of vijf weet of er geld gaat binnenkomen of niet. Deze strategieën kennen allen een hoog risico en moeten niet te simpel gebruikt worden. Het geld dat jij voor deze online roulette tactiek gaat inzetten moet als verloren worden beschouwd. Als je met weinig tijd roulette geld wilt winnen, is dit de beste manier om dit te doen.

Dus nogmaals: let op, dit is een zeer risicovolle strategie waarmee je binnen hetzelfde tijdsbestek je geld kunt verliezen. Speel dus met geld dat je prima vind om te verliezen.

Knal direct op zwart

Dit is ook meteen de makkelijkste strategie die we hier voor jou hebben. Je gaat namelijk als eerste inzet de helft van je budget, dat maximaal 100 euro mag zijn, op zwart inzetten. En vanaf dat moment ga je natuurlijk hopen dat je wint. Het enige wat nodig is, is een zwart getal. Alle getallen die zwart zijn vallen direct op het veld op. Zet je focus op deze getallen en maak je klaar om te verdubbelen.

Heel veel geluk heb je bij deze strategie niet nodig, wat namelijk vooral belangrijk is, is dat je weet te stoppen na je winst. Daar gaan een groot deel van de spelers de fout in.

50 euro is een prima bedrag om mee naar huis te mogen nemen na een enkele inzet. Zet dus het bedrag in en verlaat de tafel als je meteen op de eerste poging wint. Als je verliest dan kan je eenmalig kiezen om de andere 50 euro in te zetten op zwart.

In het geval dat je wint, neem jij je verlies en verlaat je tevens de tafel. Alleen als je echt klaar bent om nog meer op het spel te zetten, zet je de volledige 100 euro een laatste keer in op zwart. Agressief en risicovol, maar als je de 100 euro kunt missen dan is dit een acceptabele strategie.

Waarom je dit zelden moet doen

Deze volledige online roulette strategie moet alleen worden gebruikt als je weinig tijd hebt en snel wat met je geld wilt doen. Ook moet je bereidt zijn om het geld te verliezen. Er moet geen manier zijn waarop jij je slecht voelt bij een verlies. Je moet je emoties kunnen uitschakelen wanneer jij dit bedrag zou verliezen. In alle andere gevallen moet je deze strategie niet uitvoeren. Hoe goed je ook met online roulette bent.