Online gokken op voetbal, het is voor velen een manier om even lekker weg te komen en het een kijken naar een voetbalwedstrijd een stuk spannender te maken. Echter zijn er vele wegen en strategieën om meer te winnen met het gokken op voetbal. Zo weten veel online gokkers niet dat het loont om combinatie inzetten te plaatsen en je goed in te lezen in de historische resultaten tussen beide teams. Jij kunt op deze manier als online gokker een stuk meer winst halen uit jouw inzetten. Je leest in dit artikel verder ook nog tal van andere online gok tips zodat je volgende keer precies weet hoe jij slim een inzet kunt plaatsen.2012-voetbal-borstwering

Combinatie weddenschap wedden op voetbal

Als jij op voetbalwedstrijden in wil zetten, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende inzetmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten op diverse wedstrijden of individuele acties van spelers. Gokken op voetbal is een stuk lastiger dan dat je oorspronkelijk zou denken, mits jij natuurlijk wil winnen. Als je echt wilt gokken, kan je willekeurig op wedstrijden inzetten en hopen dat je wint. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, want als online gokker wil je altijd winnen.

Een combinatie weddenschap wedden op voetbal is één van de slimmere inzetten die jij kunt doen. Je kunt op deze manier namelijk met een aanzienlijk lagere inzet kans maken op een veel hogere uitbetaling. Het is logisch dat de kans om te winnen vervolgens ook lager is, maar je hoeft dusdanig minder geld in te zetten op een aantal wedstrijden dat je op deze manier veel meer over het gokken op voetbal kunt leren.

Historische resultaten helpen je

Je kunt er altijd voor kiezen om op gevoel een weddenschap te plaatsen. Alhoewel ik je dit persoonlijk af kan raden, is het altijd wel eens leuk om te doen. Je kunt namelijk vrij eenvoudig er zelf voor zorgen dat je een ’thuisvoordeel’ behaalt door je te verdiepen in de historische resultaten tussen beide ploegen en hoe de ploegen het momenteel in de competitie doen.

Zo kan je bijvoorbeeld zien dat de laatste zeven wedstrijden door Team A verloren zijn terwijl zij nog wel hoog in de ranglijst staan. Dit kan wat zeggen over de wedstrijd, aangezien Team A dus duidelijk niet in vorm is. Ook is het soms handig om te kijken hoe teams het doen in het stadion waar zij in spelen. Wanneer een team bijvoorbeeld in de Kuip speelt is de kans op winst een stuk lager. De fans van Feyenoord kunnen namelijk soms aardig intimiderend op de spelers van de tegenpartij overkomen. Dit heeft allemaal invloed op de uiteindelijke eindstand van een wedstrijd.

Op het internet kan je van vrijwel ieder team de resultaten van de afgelopen jaren zien. Probeer tegelijk ook te zoeken naar de huidige blessures van de teams en hoeveel spelers er op ‘scherp’ staan. (Hoeveel spelers bij een gele kaart de volgende wedstrijd niet kunnen meespelen). Deze spelers zullen dan namelijk een stuk voorzichtiger verdedigen.