Regelmatig vragen we aan onze lezers wat zij graag als onderwerp van een artikel zouden zien. Vandaag is er een van deze onderwerpen gebruikt als leidraad voor dit artikel, namelijk een nieuwe Online blackjack spel strategie waar jij gebruik van kunt maken.

Deze strategie is in principe gericht op de wat ‘rijkere’ spelers onder ons, maar nog geen highrollers. De minimuminzet van deze strategie is 25 euro per hand. Als je voor 5 euro per hand zou willen narekenen hoe deze strategie werkt, dan moet je alle genoemde bedragen delen door vijf. Dus ook de winst, inzet en kosten.

Alhoewel er nog geen naam voor deze Online blackjack spel strategie is, wordt deze strategie wel vaker gebruikt.

Grootte van je bankroll

Zelf ben ik voor het uitproberen voor deze Online blackjack spel strategie aan tafel gaan zitten met een bankroll van 500 euro. Je moet ongeveer rekenen op 20 keer je minimuminzet als bankroll, zodat je ook na wat rondes verlies nog goed kunt doorspelen.

Ik zet continu 25 euro in, en als ik verlies stijg ik maximaal tot 50 euro. Win ik, dan gaat mijn inzet daarna weer terug naar 25 euro. Je zet dus bij deze strategie nooit meer in dan 50 euro per hand.

Als je veel verliest, kan het dus betekenen dat die 500 euro vrij snel weg is. Maar als het je mee zit, dan kan je vrij goed doorspelen en ligt de hoogte van je winst vooral aan het moment dat je stopt.

Het meest belangrijke punt van deze Online blackjack spel strategie is dat je weet wanneer je moet stoppen. We gaan van te voren een percentage winst vaststellen waar we ons aan gaan houden. Hebben we voldoende winst, dus dat percentage of meer, dan stoppen we.

Stel je voor dat je 500 euro bankroll kiest en stopt bij een winst van 25 procent, ofwel 125 euro. Je moet dan eindigen met een bedrag van 625 of hoger. Vanaf het moment dat je 625 euro bereikt, trek je direct de stekker eruit en stop je met spelen.

Als je vier handen wint of een paar keer blackjack hebt, zit je al op dit bedrag. Je hoeft dus niet agressief te spelen om deze winst mee naar huis te nemen.

Wat moet je dus doen? Goed je hoofd erbij houden, je vast houden aan de Online blackjack spel strategie die hierboven besproken is en dan is de kans op een goede winst zeer aannemelijk.

Scoren dus!