Je hebt al vast wel eens gehoord van Russische roulette, de gevaarlijke vorm van roulette die er is. Alhoewel deze versie maar weinig lijkt te maken te hebben met normale roulette kent iedereen het wel. Russische roulette is het laden van een wapen met een enkele kogel en om de beurt de trekker omhalen. Als in jouw ‘kamer’ de kogel niet zit heb je geluk. Heb je pech, dan knalt er niet veel later een kogel door je hoofd.

Wij keuren het spelen van dergelijke spellen natuurlijk zeer sterk af. Dit is uitzonderlijk gevaarlijk en zeer onverstandig om uit te voeren.

Russische roulette

We hebben al kort Russische roulette uitgelegd. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Je kunt met Russische roulette het spel spelen dat de dood als gevolg heeft voor iemand in de ruimte. Als je pech heb, dan kan het gevolg zijn dat je met een kogel in je hoofd het leven verlaat. En dat is geen leuk einde.

Maar ook in de media wordt het woord Russische roulette vaak gebruikt. Het zou veelal gebruikt worden om een penibele situatie aan te duiden waar er gegarandeerd een slachtoffer gaat vallen.

Net zoals het verhaal hierboven gelinkt. Hierin spreekt CNN van een situatie waarin Trump, met iedere keuze die hij momenteel maakt, Russische roulette aan het spelen is. Hij is in de praktijk keuzes aan het maken waarvan een van de keuzes extreme invloeden kan hebben op het Amerikaanse volk.

Moet hij Iran aanpakken? Doet hij dat wel, dan kan Iran terugslaan. Russische roulette. Moet hij Syrie minder hard aanpakken? Dan reageren partners daar negatief op. Russische roulette.

Xanax Roulette

Een zeer verontrustende vorm van roulette is Xanax roulette. Xanax kan je online kopen op diverse illegale plekken. En vanaf dat moment, zijn we dus al Xanax roulette aan het spelen.

Veel van deze pillen kunnen ontwikkeld zijn met middelen die helemaal geen Xanax zijn. Zo kan het makkelijk voorkomen dat de pillen gemaakt zijn van ingrediënten die slecht voor je zijn.

Er zijn ondertussen al meer dan tien doden gevallen doordat de pillen zouden bestaan uit middelen als gootsteenontstopper en terpentine. Xanax roulette is dus echt een probleem als het op Xanax gebruik aankomt.